Barion Pixel

Az innovációk találkozási pontja az automatica kiállításon

2023. június 27. és 30. között megrendezésre kerül az automatica kiállítás Münchenben. Az eseményen jelen lesznek az intelligens automatizálás és a robotika legfontosabb képviselői, kiváló alkalmat teremtve az ipar és az innováció közötti információcserére. A rendezvény áttekintést nyújt a globális fejleményekről, fejlesztésekről és megoldásokról.

Az automatica szakvásár széles választékot kínál az érdeklődők számára. A rendezvény a teljes értékláncot lefedi az alkatrészektől a rendszerekig, a szolgáltatásoktól az alkalmazásokig minden gyártási szektorban. A kiállítás fókuszpontjában a fenntartható fejlődés és a zöld technológia áll. Az intelligens automatizálás és a robotika területén a zöld innováció egy rendkívül fontos tényező, a kitűzött éghajlati célok eléréséhez. Az intelligens automatizálás hatékonyabbá teheti a termelést, hiszen az energiahatékonyság javítása és a hulladékcsökkentés révén egy erőforrás-takarékos gyártási folyamatot hoz létre. Ezzel új lehetőséget kínál az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság fejlesztésére, segítve a fenntartható termékek gazdaságos előállítását mind a gyártás, mind a termékek szintjén.

A kiállításon különböző iparágak beszállítói gyakorlatából is lehet tanulni. A robotikához és az automatizáláshoz tartozó vállalkozások más és más megoldásokat részesítenek előnyben, s egymástól tanulva a résztvevők értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak. Ez különösen igaz az energiatermelés és a mobilitás témakörében alkalmazott zöld technológiák áttekintésére.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A gyors, rugalmas, független, biztonságos és fenntartható termelés célja egyedül nem érhető el. Az automaticán az ipar és az innováció minden ágazatának döntéshozói jelen lesznek, így lehetőség nyílik a legmagasabb szintű tárgyalásokra, s új kapcsolatokra lehet szert tenni, avagy ígéretes üzleteket kötni.

Számos iparági szakértő részt fog venni az eseményen, megosztva értékes tapasztalatait és megoldásait az intelligens automatizálás és robotika terén. A jelenlegi robotmodellek gyakorlati tesztjeinek eredményeit is be fogják mutatni a látogatóknak.

- Hirdetés -

A szakvásár kifejezetten fontos lehet az olyan gazdasági szereplők számára, akik az összeszerelés- és gyártástechnológiával, az ipari robotikával, a szervizrobotikával, az ipari képfeldolgozással, a szoftverrel és a cloud computinggel a pozicionáló rendszerekkel, a hajtástechnikával, a szenzorokkal vagy a vezérléstechnikával foglalkoznak.

Az előző automatica kiállítás – amelyet 2022-ben rendeztek meg – óriási sikert aratott. Csaknem 29000 látogató érkezett az eseményre a tavalyi évben. Az automatica elengedhetetlen mindazok számára, akik gyorsabbá, rugalmasabbá és biztonságosabbá szeretnék tenni a termelésüket. Ez a rendezvény hozza össze az ipar minden ágazatának döntéshozóit.

Az automatica honlapján keresztül gyorsan és kényelmesen vásárolhatók meg a belépőjegyek, illetve válthatók be a vendégjegyek.

Legfrissebb, aktuális információ: automatica-munich.com.

- Hirdetés -

NEW technology