Barion Pixel

Bravogroup Holding Kft.: bérelhető napelem és e-autó töltése egy helyen

Kis Milán, a cég napelemes rendszerekkel foglalkozó csoportjának munkatársa kifejtette: azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek kevésbé vagy egyáltalán nem írnak ki energetikai pályázatokat, hatalmas lehetőség lehet az általuk kínált üzleti formula. Ez lényegében alternatív energiaértékesítés, hiszen a Bravogroup napelemrendszereivel olcsóbban előállított árammal sokat spórolnak, nem beszélve arról, hogy ezt komolyabb beruházás nélkül érhetik el.  A szakember megállapította: nagyon pozitív, hogy hosszútávú, mindkét fél számára gyümölcsöző megállapodásokat tudnak kötni, ráadásul a fenntarthatóság jegyében.

Lehóczki Balázs olyan irodaházakba szánt termékeket értékesít a Bravogroupnál, mint az elektromos autók, okoskerékpárok és -rollerek tároló-, illetve töltőberendezései. A TECHference-en gépkocsikhoz szánt megoldásokat mutatott be, leginkább olyan cégeknek, ahol nagyobb helyigényű, de sokkal több energiát is termelő napelemek telepítésére van lehetőség.

 

A korszerű szoláreszközök már termelhetnek annyi energiát, hogy akár elektromos autók táplálására is befoghatjuk őket, így sokkal költséghatékonyabban működhetnek a céges járművek – érvelt.

- Hirdetés -

NEW technology

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology