Csarnoktervezés és kivitelezés mesterfokon a Pallér-tól

A magyar építőipari piacon több, mint egy évtizede nyújt megbízható szolgáltatást a Pallér Csarnok Kft. Fő profiljuk a 2.000 m2 feletti gyártó- és üzemcsarnokok, logisztikai raktárak tervezése és teljes körű kivitelezése. Professzionálisan végzett tevékenységüket jól szemlélteti, hogy az utóbbi években Németországban is építettek csarnokokat. A legmodernebb technológiákat felhasználva nyújtanak hosszú távú megoldásokat ügyfeleik számára. Az Automotive kiállításon látogattuk meg standjukat és beszélgettünk Illés Tamással, a cég üzletfejlesztési és marketing vezetőjével. Sok hasznos információt kaptunk tőle a csarnoképítésről, amely mindenki számára hasznos lehet, aki csarnokberuházás előtt áll.

Érdekes tények a csarnoképítés iparágának meghatározó cégéről

Ha csupán a számokat nézzük, már akkor is jól láthatjuk, mennyire dinamikusan fejlődő területről van szó – magyarázza Tamás a sikerük alapját. Az évek során több, mint 170 csarnokot építettünk, illetve 100-nál is többet terveztünk. Mindezt nem érhettük volna el saját tervezőirodánk, mérnök munkatársaink és szakmunkásaink nélkül. Specializációnk, költséghatékony megoldásaink, ügyfélközpontú szemléletmódunk mind elősegítik, hogy partnereink elégedetten vegyék használatba az általunk épített csarnokokat. Nagyon jól szemléltetik előrehaladásunkat a Németországban elért eredményeink. Úgy kezdtük el működésünket Németországban, hogy a német kapcsolatokkal rendelkező megrendelőink ajánlották tovább a szolgáltatásunkat, így sikerült ott is megmutatni a tudásunkat és az ottani viszonyoknak is megfelelő, magas minőséget előállítanunk. Erre nagyon büszke vagyok, de szerintem a cégünk minden tagja az.

Széles megrendelői kör kiszolgálói

- Hirdetés -

Minden iparágat ki tudunk szolgálni, akinek csarnokra van szüksége. Ahogy itt, a referencia anyagainkon is látható – mutat körbe a standjukon Tamás –, rendkívül széles spektrum számára nyújtunk megoldásokat. Többek közt az autóiparban, a gépgyártásban, az elektronikai- és villamosiparban, de az orvostechnológiában, gyógyszer- és élelmiszeriparban, illetve természetesen a logisztikában is terveztünk és építettünk már gyártóüzemeket és raktárakat. Ügyfeleink között a multinacionális vállalatok és a kkv szektor stabil szereplői vannak, akik közül többen visszatérnek, illetve ajánlják másoknak szolgáltatásunkat – szerintem ez a legjobb reklám, amit kaphatunk.

Gyorsan, minőséget!

Manapság az is elvárás, hogy minél rövidebb idő alatt kapja meg csarnokát az ügyfél, természetesen amellett, hogy az a legjobb minőségű legyen– avat be Tamás. A színvonalas szolgáltatás nálunk nem kérdés, saját mérnök és szakmunkás kollégáink tapasztalt szakemberek. Az ő szaktudásukra támaszkodva alkalmazzuk azokat az aktuális, alternatív műszaki megoldásokat, amelyekkel a legköltséghatékonyabban valósítható meg a beruházás és a hosszú távú üzemeltetés. Ez egyfajta garanciát jelent minden tervezésünk és kivitelezésünk során.

Változik az energetikai szabályozás

Nagyon fontos megemlíteni, hogy hamarosan jelentős változások állnak be az épületek energetikai megfelelősségi szabályozásában. A beruházó 2021. január 1. után már csak abban az esetben kaphatja meg a használatbavételi hatósági igazolást, amennyiben megfelel a szigorúbb energetikai követelményeknek. Vagyis azok a csarnokberuházások, amelyeknek tervei még nem a 2021. január 1. után érvényes energetikai elvárások szerint készültek, illetve kerülnek kivitelezésre, jelentős költségnövekedéssel járhatnak – hívja fel a figyelmet Tamás. Bármelyik fázisban is legyen egy gyártóüzem vagy logisztikai csarnok, kellő szakmai segítséggel kivédhető az új szabályozásból adódó probléma.

Első osztályú tervezési szolgáltatás

Saját tervezőirodánkkal a telkek, ingatlanok kiválasztásától – tehát az első lépéstől kezdve – segítünk ügyfeleinknek meghozni a legjobb döntést a költséghatékony beruházáshoz és fenntartáshoz. Már az engedélyezési tervdokumentáció készítésekor eldől az, hogy milyen négyzetméteráron valósítható meg egy csarnok. Ezt a bekerülési árat nagyban meghatározza, hogy mennyire volt költséghatékony szemléletű a tervezés az építészeti, tűzvédelmi és gépészeti koncepció kialakításától kezdve a könnyen és biztonságosan kivitelezhető részletekig. Tervezésünk során komplex módon kezeljük az abban részt vevő összes szakág munkáját, így a megrendelő összehangolt és a legoptimálisabb, legköltséghatékonyabb műszaki megoldásokkal találkozik.

Tanúsítványok által elismert működés

Büszkék vagyunk, mert 2019-ben több megtisztelő elismeréssel is kitüntették cégünket – folytatja Tamás. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától „Megbízható munkaadó” címet kaptunk, a „KKV TOP 100” tanúsítvány alapján a legkiemelkedőbb és legeredményesebb hazai középvállalatok közé tartozunk. A Bisnode nemzetközi cégminősítő objektív minősítése alapján pedig pénzügyileg stabil vállalkozás vagyunk, ami azt jelzi, hogy a velünk létesített üzleti kapcsolat alacsony pénzügyi kockázattal jár.

Magyarország teljes területén és Németország déli részén már bizonyítottan bevált a Pallér Csarnok Kft. által nyújtott komplex szolgáltatás. Jól szemlélteti fejlődésüket, hogy 2006-ban alakultak, majd gyorsan kinőtték magukat és meghatározó csarnoképítő céggé váltak. Növekedésüket a naprakész szakmai hátterük, a magas mérnökállományuk, a saját kivitelezői brigádjaik, ügyfélközpontúságuk és megbízhatóságuk biztosítják. Segítőkész munkatársaik felkészülten várják minden csarnokberuházás előtt álló érdeklődő megkeresését.

Némethi Botond, NEW technology magazin

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!