Barion Pixel

DMG MORI Digital Event – Élőben Pfrontenből

Automatizációs és digitalizációs megoldásokkal erősítjük Önt

Az első DMG MORI DIGITÁLIS RENDEZVÉNY sikeres bemutatóját követően 2021. február 2-4. között, 9:00-tól (UTC+1) Pfrontenből élőben, digitálisan és interaktívan mutatjuk be a legújabb trendeket és fejlesztéseket.

Az élő előadásokat a legújabb tehcnológiai fejlesztésekkel és a 2021-es világpremierekkel kezdjük. Az ezt követő napok az automatizálásra és a digitalizációra összpontosítanak: A digitális transzformáció teljes értékláncán végig fogjuk kísérni Önöket. Ennek során a legújabb, a jövőbiztos gyártáshoz vezető szerszámgépekre, automatizációs megoldásokra és digitális termékekre fogunk támaszkodni.

Tudjon meg többet a jövő kihívásainak legyőzéséről élő előadásainkból és a szakértőinkkel folytatott beszélgetésekből. Használja ki a lehetőséget és tegye fel kérdéseit személyesen szakértőinknek vagy elkötelezett kapcsolattartójának egy egyéni online találkozó alkalmával.

- Hirdetés -

ÉLŐ, DIGITÁLIS ÉS INTERAKTÍV ÉLŐ KÖZVETÍTÉS 

Digitális és interaktív – élőben közvetítve pfronteni technológiai központunkból.

Tegye fel kérdéseit élőben a stúdiónkban lévő szakembereinknek.

DIGITÁLIS BEMUTATÓTEREM

Ismerje meg több mint 25 high-tech gépünket és automatizálási megoldásainkat, köztük az M1 és CLX 450 TC világpremierjeivel.

TALÁLKOZZON SAJÁT KAPCSOLATTARTÓJÁVAL ONLINE

Szervezzen személyes online találkozót szakértőinkkel, fedezzék fel együtt a Digitális Bemutatótermet és a legfontosabb eseményeket.

Regisztráció

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt – élőben és digitálisan Pfrontenből.

Az Ön DMG MORI csapata,
Kovács Gábor
DMG MORI Hungary Kft.
dmgmori.hu

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!