Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Electrosub – a jövőt építjük

Aki október 11-12én kilátogattat a Lurdy Házba az Electrosub Konferencia és Kiállításra mind szakmailag, mind üzletileg hasznos programot választ.  Az Electrosubon bemutatkozó cégek termékei, szolgáltatásai és a konferencia programja számos megoldást kínálnak a hatékony működéshez és a fenntarthatósághoz. A szakmai témák mellett, a digitalizáció áll a középpontban, ami a fejlődés kikerülhetetlen útja.

Ingyenes belépőért a honlapon lehet regisztrálni, a belépő a kiállítás megtekintésére és a konferencia programra egyaránt érvényes.

Az Electrosubon több, mint 40 kiállító mutatkozik be, a magyarok mellett lengyel, román, olasz, angol, német cégek is. Gazdag termékkínálatuk lefedi a kiállítás tematikáját, az elektronika, elektrotechnika, digitalizáció, AI, IoT, robottechnika, automatizálás témakörét.

- Hirdetés -

A konferenciaprogram pedig különösen izgalmasnak, tartalmasnak és hasznosnak ígérkezik.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az Electrosub konferenciájához kapcsolódnak az EDIH-ek által mentorált programok. (Az EDIH-ek/European Digital Innovation Hubs, olyan Europai Uniós szolgáltató szervezetek vagy konzorciumok, amely digitális transzformációban támogatják a vállalkozásokat.)

A Data-EDIH, ami az adatvagyon-gazdálkodás, adatmenedzsment terén nyújt széleskörű szakértelmet (szakértői tanácsadást, képzéseket), október 11-én tartja programját. A program összeállításában közreműködik, többek között, az Electrosub szakmai partnere, a BME Ipar4 Technológiai Központ. A DigitalTech EDIH –konzorcium, aminek programját az IVSz szakemberei koordinálják– az üzletfejlesztéssel kapcsolatos kérdéseket és a kiberbiztonságot helyezi a középpontba. Választ kaphatunk olyan mindenkit érdeklő kérdésre, miszerint hogyan fejleszthetjük vállalkozásunkat és növelhetjük kibervédelmét, hogy lehetünk nagyvállalatok beszállítója, hogyan szerezzünk tőkét a növekedéshez, hogyan váljunk innovatív vállalattá.

A szekció előadásait és kerekasztal-beszélgetéseit október 12-én hallgathatják meg az érdeklődők.

A digitalizáció témaköre mellett számos szakmai előadás is szerepel a konferencia programban.

Forrás: Electrosub
A teljesség igénye nélkül néhány kiragadott téma.

Az Electrosub gyémánt szponzora, az Endrich Bauelemente, partnerével, a Pakole Szervízzel – IoT technológiák, okos szenzorhálozatok kiépítéséről, annak széleskörü alkalmazási lehetőségeiről tart előadást.

Az FESTO előadása, a mesterséges intelligencia megjelenéséről a gépgyártásban szól. Az Electrosub bronz szponzora, az olasz Gestslabs cég témája a megbízható irányítás, a termék elvárt élettartamának és teljesítményének biztosításához szükséges összes tevékenység meghatározása.

A szintén bronz szponzor Kora Bt az akkumulátorgyártás és az elektromos autózás veszélyeiről, annak szakszerű megelőző kezeléséről prezentál. A robotika szekció nyitó előadását a digitális innovációs központ a DIH2 konzorcium szakembere tartja. A témák között szerepel még a 3D nyomtatás, ESD védelem, modern technológiák a termeléskövetésben, Ipar4.0 stb.

Találkozzunk az Electrosubon október 11-12-én a Lurdy Házban!

Bővebb információ, a kiállítók listája és a részletes konferencia program a honlapon: www.electrosub.com

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology