Barion Pixel

- Hirdetés -

ELECTROSUB, április 30-ig kedvezményes részvételi feltételek

A gazdaság ősszel újra indul! Aki nem akar ebből kimaradni, annak jó oka van a szeptember 28-30. között megrendezésre kerülő ELECTROSUB Konferencia és Kiállításhoz csatlakozni. A rendezvény minden bizonnyal az elsők között teszi lehetővé a piaci szereplők számára a rég várt személyes találkozásokat. Szakemberek és megoldások szemtől szembe, még soha nem volt ilyen aktuális üzenete a már jól ismert szlogennek.

A jelentkezések már beindultak, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH eddig mindkét korábbi eseményen részt vett és 2021-ben ismét arany szponzorként csatlakozik az Electrosub-hoz.

- Hirdetés -

Új partnerként jelentkezett, szintén arany szponzori státuszban, az M2Mcom Kft., SIMCom.

Most érdemes kiállítóként regisztrálni, mivel április 30-ig kedvezményes részvételi feltételek vannak érvényben, a megjelenés standdal, full szervízzel már nettó 328.e-tól lehetséges. Törzskiállítóknak további kedvezmények járnak.

A jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent, mert a fizetési feltételek rendkívül rugalmasan alkalmazkodnak a körülményekhez, minden befizetett díj – a fizikai rendezés esetleges meghiúsulása esetén- teljes mértékben visszafizetésre kerül. További részletek a jelentkezési dokumentáción és a honlapon.

Részvételi feltételek

 Az idei év újdonsága, hogy az immár két alkalommal sikeresen megrendezett ELECTROSUB az idén új témacsoportokkal bővül. A járvány okozta helyzet felgyorsította az Ipar 4.0 előretörését, az ipar digitalizációját, a mesterséges intelligencia egyre szélesebb alkalmazását. A digitális átalakulás a versenyképesség zálogjává vált. Az ELECTROSUB felel a kihívásokra és kínálatába beépíti ezeket a témaköröket.

Az érdeklődők, a látogatók és konferencia résztvevők az alaptematika, az elektronikai ipar újdonságai mellett, a digitális átalakulás kínálatával is találkozhatnak.

Aki lépést akar tartani a fejlődéssel az nem marad le az elektronika és a jövő iparágainak legjelentősebb találkozójáról, az ELECTROSUB -ról. Az esemény Önt is várja!

Bővebb információ

ELECTROSUB

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!