Barion Pixel

EPLM Trends Digital – Webkonferencia

Az online eseményen a digitális ipari gyártás szinte teljes vertikumát igyekszünk lefedni, így a szerszám- illetve speciális tervezéstől indulva a gépgyártó független megmunkáláson át olyan újgenerációs megoldásokat mutatunk be, melyek gyors és költséghatékony gyártást tesznek lehetővé.

Stratégiai partnereinkkel együtt a folyamatoptimalizálás és a korszerű termékadatkezelés lehetőségeire is betekintést nyújtunk, esettanulmányokkal kiegészítve az előadásokat. Külön szekciót szentelünk továbbá napjaink legdinamikusabban fejlődő területére, az iparban használt robotprogramozási és szimulációs valamint automatizációs megoldásoknak.

MIÉRT AJÁNLOTT A RÉSZVÉTEL?- Hirdetés -

Célunk, hogy olyan korszerű eszközöket mutassunk be, amelyekkel a mindennapi tervezési és megmunkálási egyszerűbbé és hatékonyabbá válthat. Az előadások között reméljük mindenki megtalálja a leginkább izgalmas témakört, amely a napi munkáját teszi könnyebbé.

PROGRAM – SZEKCIÓNKÉNT

1. SZERSZÁMTERVEZÉSI ÉS GYÁRTÁSI MEGOLDÁSOK

A szerszámgyártási terület egy hatalmas és változatos iparágat ölel fel, legyen szó akár a különböző műanyag- és fémöntészeti szegmensről vagy lemezalakítási folyamatokról. Szoftvereink és szakértelmünk segítségével valódi megoldást tudunk nyújtani ezen iparág számára, hogy mindennapi feladataikat hatékonyan végezhessék el. (Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, EDGECAM, NX, VISI, WORKNC)

2. ÁLTALÁNOS GÉPIPARI MEGOLDÁSOK

A hagyományos értelemben vett CAD/CAM technológia folyamatosan bővül a felhasználói igényeknek és a fejlődő technológiai lehetőségeknek megfelelően. Így a CAD rendszerek is új modulokkal és integrált megoldásokkal bővülnek, és a CAM rendszerek is mind szélesebb körben fedik le a megmunkálási igényeket. Ennek köszönhetően kompromisszum nélkül alkalmazhatóak mind hagyományos tervezési és megmunkálási feladatokra, mind speciális igények kielégítésére. (Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, EDGECAM, NX)

3. HATÉKONYSÁGNÖVELŐ ESZKÖZÖK CNC MEGMUNKÁLÁSHOZ

Függetlenül attól, hogy alkatrész- vagy szerszámgyártási, lemeztechnológiai vagy akár faipari területen dolgozik, a szerszámgép biztonságos üzemeltetése és hatékony programozása elengedhetetlen a gazdaságos működéshez. Ezek támogatását biztosítja a szoftverek egyedi igényekhez illesztése és az NC kód alapú szimuláció is. (Kapcsolódó megoldások: EDGECAM, VISI, RADAN, ALPHACAM, NCSIMUL)

4. SPECIÁLIS TERVEZÉSI ÉS MEGMUNKÁLÁSI TERÜLETEK

A vezérlőfüggetlen CAM megmunkálások hagyományos területe a fémforgácsolás, és a 3D-s CAD alkalmazások is leginkább a gépipar területén elterjedtek. Ugyanakkor számos más területen is jelentős segítséget nyújt a CAD/CAM rendszerek alkalmazása. Szoftvereink és szakértelmünk segítségével teljes körű megoldást tudunk nyújtani a lemeztechnológia és a faipari- és bútortervezés- és gyártás területén is. (Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, RADAN, ALPHACAM, CABINET VISION)

5. FOLYAMATOPTIMALIZÁLÁS ÉS ADATKEZELÉS

Minden vállalatban működése során rengeteg adat keletkezik, amelyet eltérő módon rendszereznek, tárolnak illetve használnak fel. A korszerű, digitális alapokon nyugvó adatkezelés, elemzés és az adatokra épülő termelési megoldások bevezetésével egy minden szempontból hatékonyabb állapot érhető el. (OPCENTER APS, PLANT SIMULATION,TEAMCENTER)

6. ENTERPRISE GROUP – OKTATÁSI MENTOR PROGRAM

Az Enterprise Group, a magyarországi CAD/CAM/PLM piac meghatározó szereplőjeként, a Siemens DI Software és a HEXAGON MI hazai képviseleteként, mint egy évtizede küldetésének tartja a gépészeti tanulmányokat oktató, közép- és felsőoktatási intézmények tanárainak, valamint hallgatók folyamatos képzését. A szakmai odafigyelés és tehetséggondozás eredményeképpen megszerzett tudás minden szempontból releváns legyen az ipar számára így biztosítva a frissen végző szakemberek versenyképességét.

7. ROBOTPROGRAMOZÁSI ÉS SZIMULÁCIÓS MEGOLDÁSOK

Az ipari robotok használatával sok esetben kiválthatunk unalmas vagy akár veszélyes manuális feladatokat. Azonban a robotok telepítésekor előfordulhatnak olyan problémák, amelyekkel a megrendelő csak a helyszínen szembesül, és előfordulhatnak olyan pontos pályabejárást igénylő feladatok is, amelyek programozása hagyományos betanítással nem végezhető el. Megoldásaink teljes körű megoldást nyújtanak robotok támogatására, legyen szó egyetlen robot programozásáról, vagy komplex gyártósor szimulációjáról. (Kapcsolódó megoldások: ROBOTEXPERT, PROCESS SIMULATE, RoboDK, SOLID EDGE, ALPHACAM)

RÉSZLETES PROGRAM

- Hirdetés -

NEW technology