Kezdőlap Fémmegmunkálás Értékteremtés minden gyártási fázisban – 3. rész

Értékteremtés minden gyártási fázisban – 3. rész

70 high-tech gép, két világpremier, a digitalizálásra, az automatizálásra és az additív gyártásra irányuló jövőorientált témakörök. A DECKEL MAHO Pfronten nyílt napján az integrált folyamatok integrált gyártási megoldásai domináltak.

DMG MORI Technology Excellence: Repülőgépipar

A termékfejlesztés korai szakaszában és a partnerek számára történő új gyártóegységek és üzemek tervezésében való részvételnek köszönhetően a DECKEL MAHO Pfrontenben található DMG MORI Aerospace Excellence Center képes optimális és integrált gyártási megoldásokat fejleszteni a repülőgépipar számára. A DMG MORI több mint 20 éves technológiai tapasztalattal rendelkezik a komplex szimultán 5-tengelyes marással történő teljes megmunkálás – a marási, esztergálási, valamint a köszörülési és az ultrahangos marási technológiák integrációjának – területén. A DMG MORI Aerospace Excellence Center fő eredményei az iparági jellegű alkalmazások, mint pl. szögletes fej felbontás a DMU 125 FD duoBLOCK-on történő borítás gyártásához. Itt az elülső szerszámok automatikusan cserélhetők. A DMC 65 monoBLOCK-on található szenzor által vezérelt Tool Control Center (TCC) nagyobb megbízhatóságot biztosít a folyamatban, így gyorsan reagálhat a nem tervezett szerszámkopásra, így védve a munkadarabot és a berendezést az esetleges sérülésektől.

DMG MORI Technology Excellence: Alakítástechnika

A DMG MORI mindig nagy jelentőséget tulajdonított az alakítástechnikai alkalmazásoknak, ami egyrészt a területen szerzett temérdek tudáshoz, másrészt pedig úttörő technológiai megoldásokhoz vezetett. A DMG MORI Die & Mold Excellence Center sokoldalú projektjei a munkadarabok óriási választékára összpontosítanak – 10 mm-es lyukaktól a 6000 mm-es munkadarabok mindegyike számára elegendő hely található az XXL megmunkálóközpontban. A terület legújabb tagjai a dupla asztallal rendelkező DMU 600 P, valamint a kiváló pontosságot támogató, DMC 85 monoBLOCK-kal kompatibilis DMG MORI Technology Cycle VCS Complete. Ezeken felül a DMG MORI garantálja a megbízható és pontos lineáíris hajtásokkal elérhető max. 0,15 µm-es felületet, a kiváló MAGNESCALE mérőrendszert, és a SpeedMASTER orsók segítségével az akár 30.000 fordulat/perces, HSC orsókkal pedig a max. 60.000 fordulat/perces sebességet. A DMG MORI a LASERTEC Shape sorozatnak köszönhetően folyamatosan új szabványokat állít fel a felületi strukturálás területén, hogy ügyfelei számára integrált gyártási megoldásokat kínálhasson.

DMQP – Minőségi garancia az innovációs együttműködéseknek és a DMQP tanúsítványnak köszönhetően

A lehető legjobb teljesítményt és alkatrészminőséget csak összehangolt és tanúsított technológiával és periféria komponensekkel lehet elérni. A DMG MORI ezért a DMG MORI Quality Products (DMQP) program keretein belül határozza meg a minőségi igényeit. E minőség garanciájának alappilléreit a perifériák és kiegészítők területén kötött sokéves innovációs együttműködések alkotják. A DMQP partnereknek meg kell felelniük az innovációs kapacitással, a technológiai szakértelemmel és a minőséggel kapcsolatos legszigorúbb követelményeknek. A koordinált interfészek, az összekapcsolhatóság biztosítása, az ár-karbantartás és a meghatározott jótállási feltételek optimális termelékenységet biztosítanak a DMG MORI ügyfelei számára.

A DMG MORI nemrég megkezdte DMQP tanúsítványainak kiállítását ügyfelei számára, amely számos egyedi előnyt kínál: Nagy teljesítményű szerszámrendszerek széleskörű választékát, melyet a DMQP szakértők egyedileg állítanak össze.

 


Amennyiben élőben szeretné megtekinteni a DMG Mori legújabb megoldásait és innovációit, érdeklődjön az alábbi weboldalon:

Érdeklődés

DMG Mori