Barion Pixel

Hamarosan itt a MAJOSZ JÁRMŰIPARI KONFERENCIA!

Találkozz a helyszínen a NEW technology csapatával is!

Kedves Olvasónk,

ezúton szeretném meghívni a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) elnökségének nevében 2022. október 6-án, a MAJOSZ Járműipari konferenciánkra.

Számunkra fontos, hogy a hazai járműipar növekedése fenntartható legyen a jövő generációi számára szeretnénk a mostani rendezvényünket ennek a nemes célnak a szolgálatába állítani úgy, hogy minden évben megrendezzük aktuális és jövőbemutató témákat feldolgozva, elsősorban a KKV szektor fejlesztése érdekében.

Az új piaci kihívásokra tekintettel a MAJOSZ kiemelt figyelmet fordít a jövőben az innováció, digitalizáció és egyéb hozzáadott értéket teremtő területekre (például gyártás, értékesítés, marketing, márkaépítés) is, és bízunk abban, hogy ezekhez a területekhez kapcsolódó fórumaink lehetőséget biztosítanak majd a közös gondolkodásra, kreatív, illetve szemléletformáló megoldások keresésére és a közös cselekvésre is. HIBRID konferenciát rendezünk, ahol a járműipar szakértői gyűlnek össze, hogy megvitassák a trendeket, az ipar 4.0 folyamatok irányait és a járműipari jövőjét érintő kérdéseket. Személyesen találkozunk a ZalaZone tesztpályán, de az előadásokat, kerekasztalbeszélgetéseket online térben is elérhetővé tesszük azoknak a résztvevőknek, akik esetleg személyesen nem tudnak eljönni. Az online térben is működni fog a kérdezz-felelek, a konferencia résztvevői egymással chatelni is tudnak a rendezvény alatt, hogy ezzel is segítsük a kapcsolatépítést.

  • 7 ELŐADÁS
  • 4 KEREKASZTALBESZÉLGETÉS
  • 40 ELŐADÓ
  • KAPCSOLATÉPÍTÉS
  • SZEMÉLYES ÉS ONLINE RÉSZVÉTEL
  • TESZTPÁLYABEMUTATÓ
  • TESZTAUTÓK

PROGRAM

Részvételi díjak

Konferencia jegy SZEMÉLYES: 80.000 Ft+ÁFA/fő

Kedvezmény*: MAJOSZ tagság, DigiLean tagság, ANK tagság, MAPI KLUB tagság

Csoportos kedvezmény 50%

Konferencia jegy ONLINE: 15.000 Ft+ÁFA/fő

* a kedvezmények nem összevonhatóak

REGISZTRÁCIÓ

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology