Barion Pixel

Hétfőn nyit az Ipar napjai és Automotive kiállítás a Hungexpon

IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás 2020. október 19-22. (hétfő-csütörtök) között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Társrendezvény: AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

Közel 100 kiállító tette le voksát a kiállítások, a személyes találkozók fontossága, gazdaságilag meghatározó szerepe mellett, és várják a szakembereket, hogy bemutathassák termékeiket, szolgáltatásaikat.

A Hungexpo fokozott járványügyi intézkedéseket vet be, hogy minimalizálja a járvány kockázatait a hazai meghatározó ágazatok kiállításain.

A félreértések elkerülése végett fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy ez az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás nem lesz azonos a már megszokott, több száz kiállítót felvonultató rendezvényekkel. A járvány által okozott egészségügyi és gazdasági károk megrázták a piacot. A nehézségek ellenére közel 100 kiállító részt vesz az eseményen. Legjobb tudásuk szerint és anyagi lehetőségeikhez képest maximális ráfordítással készülnek az új és a már meglévő partnereik fogadására. Hisznek a kiállítások eredményességében és számítanak az ide érkező szakmai látogatókra, üzleti partnerekre, hiszen a velük való kapcsolatfelvétel lehetősége és üzleti jövedelmezősége miatt érzik szükségesnek a rendezvényeken való részvételt. A potenciális együttműködések meghatározók lehetnek a jelenlegi helyzetben.

Látogasson el Ön is a kiállításra!

Regisztráljon, mert regisztrációjával DÍJMENTESEN TEKINTHETI MEG A KIÁLLÍTÁST! 

DÍJMENTES BELÉPŐ

A válasz e-mail mellékletét nyomtassa ki és mutassa fel belépéskor vagy mutassa be vonalkódját telefonon

Az eseményhez magas szakmai színvonalú programok kapcsolódnak, többek között:

  • „Innováció – gondolkodj és cselekedj zölden” című online konferencia az ITM szervezésében
  • e-mobilitásról másképpen – épületgépészeti szakmai továbbképzés
  • Techtogether diákverseny, mely lehetőséget teremt arra, hogy a járműépítő hallgatói csapatok tagjai új szponzorokat találjanak fejlesztéseikhez, a munkaerőre vágyó cégek pedig új munkatársakat találjanak.
  • B2B beszállítói fórum, mely egyedi üzleti lehetőségeket nyújt beszállítók és beszerzők részére

Bővebben a programokról itt olvashat: https://iparnapjai.hu/programok

A HUNGEXPO 2020-ban is meghirdette kiállítóinak a NAGYDÍJ Pályázatot. A díjazott cégek és termékek listája megtalálható a honlapon: https://iparnapjai.hu/programok/nagydij-palyazat/

Nyitvatartás: 2020. október 19-22. (hétfő – csütörtök)

hétfő – kedd: 9:00 – 17:00
szerda: 10:00 – 17:00
csütörtök: 10:00 – 16:00

Bejárat: III-as kapu, III-as fogadócsarnok

Parkolás: ingyenes

A Hungexpo meghatározta a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot. A kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban tartott üzleti tárgyalások, konferenciák, kiállítások lebonyolításának ideje alatt.

Reméljük, megtisztel minket jelenlétével 2020. október 19-22. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Bővebb információ és részletes programok: www.iparnapjai.hu és www.automotivexpo.hu

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!