Barion Pixel

- Hirdetés -

Idén novemberben Techmania Kiállítás

Strem Gábor ötletgazda avatott be minket abba az új koncepcióba, miszerint elhozza az érdeklődők számára a jövőt külföldi kiállítások mintájára, így a magyar közönség részese lehet annak, amit eddig csak a nagy nemzetközi kiállításokon láthattak a smart technológiák iránt érdeklődők.

„Már évek óta motoszkál bennem az ötlet, hogy kellene rendezni Magyarországon egy olyan kiállítást, ahol az érdeklődők egy helyen találkozhatnak az életünk minden területét átható kütyükkel. Drón, VR, robotika, számítástechnika, játékok, távközlés, népszerűbb nevén telefonok, fotó-technika, hangtechnika. És persze még sorolhatnám, annyira nagyra nőtt már ez a terület.” – mondta el lapunknak a szervező.

„Az utóbbi pár évben hatalmas szerepet kaptak életünkben az elektromos járművek. Elég, ha a legismertebbeket mondom: elekromosautók, rollerek, kerékpárok, segwayek, onewheel. Úgy gondoltam, hogy ez a téma nagyon jól illik a kütyük mellé, hiszen közeli rokonok, az újdonságok iránt érdeklődőket ez is eltalálja.”

  1. november 4-6. / www.techmania2022.hu

- Hirdetés -

NEW technology