Barion Pixel

Intralogisztikai szakmai nap az SSI SCHÄFERREL

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 2022. december 01.

 

Automata és félautomata megoldások napjaink intralogisztikai kihívásaihoz.

December elsején az SSI Schäfer Kft. ismét megrendezi szakmai napját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem bemutató laborjában 9.00-14.00 között.

Az anyagmozgatási és logisztikai tanszék által bemutatásra kerülnek, a logisztikai tervezők, vállalatok, raktárak számára érdekes, a földrengésméretezéssel kapcsolatos nézőpontok, szabályok forgalmazói és gyártói oldalról, figyelembe véve Magyarország földrajzi viszonyait. A földrengés elleni védelem helyzete jelenleg bizonytalan. Az állványok statikai méretezéséről az MSZEN 16681:2016 szabvány rendelkezik, valamint az FEM ajánlás.

A talajgyorsulási értékek messze nagyobb veszélyeztetettséget sugallak, mint ami a földrengés kutatóintézet honlapjáról  http://www.georisk.hu/ leolvasható.

Az egyetemek, tervezők számára fontos téma a földrengés veszélyre méretezés, tervezés.

A szakmai nap további előadásaiban szintén aktuálisan olyan sürgető kérdésekre adunk választ logisztikai megoldásokkal, szektorokra bontva, hogy hogyan lehetséges hatékonyabb munkafolyamatok kialakítása a hosszú távú költségcsökkentés érdekében. A logisztikai szolgáltatók közötti globális együttműködés szintén lényeges része a logisztikai megoldásoknak, ahol a hangsúly egyre inkább a logisztikai folyamatok digitalizálására, automatizálására helyeződik.

SSI SCHÄFER technológiák kerülnek bemutatásra, amelyek növelik a raktári folyamatok hatékonyságát. A jövőbiztos logisztikai megoldásoknak zökkenőmentesen kell illeszkedniük a meglévő működési folyamatokhoz, ugyanakkor bővíthetőnek kell lenniük, és rugalmasan kell alkalmazkodniuk az új feltételekhez. Megismerkedhetnek a résztvevők ágazatspecifikus automata és félautomata megoldásokkal, automata raktárgépeket és vezető nélküli szállítórendszereket mutatunk be.

Nagyobb beruházás tervezése esetén betekintést nyernek az érdeklődők egy komplett megvalósult automata magasraktári projekt részleteibe a tervezéstől, a munkafolyamaton keresztül a mindennapi működésig. Valós felvetésekre, valós válaszokat adunk közösen partnerünkkel.

A rendezvény ingyenes, személyre szólóan küldünk meghívót az érdeklődőknek. Amennyiben a fenti témákat érdekesnek találja és ellátogatna az eseményre, kérjük jelezze a marketing@ssi-schaefer.hu email címen.

SSI SCHÄFER csapata

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology