Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Intralogisztikai szakmai nap az SSI SCHÄFERREL

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 2022. december 01.

 

Automata és félautomata megoldások napjaink intralogisztikai kihívásaihoz.

- Hirdetés -

December elsején az SSI Schäfer Kft. ismét megrendezi szakmai napját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem bemutató laborjában 9.00-14.00 között.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az anyagmozgatási és logisztikai tanszék által bemutatásra kerülnek, a logisztikai tervezők, vállalatok, raktárak számára érdekes, a földrengésméretezéssel kapcsolatos nézőpontok, szabályok forgalmazói és gyártói oldalról, figyelembe véve Magyarország földrajzi viszonyait. A földrengés elleni védelem helyzete jelenleg bizonytalan. Az állványok statikai méretezéséről az MSZEN 16681:2016 szabvány rendelkezik, valamint az FEM ajánlás.

A talajgyorsulási értékek messze nagyobb veszélyeztetettséget sugallak, mint ami a földrengés kutatóintézet honlapjáról  http://www.georisk.hu/ leolvasható.

Az egyetemek, tervezők számára fontos téma a földrengés veszélyre méretezés, tervezés.

A szakmai nap további előadásaiban szintén aktuálisan olyan sürgető kérdésekre adunk választ logisztikai megoldásokkal, szektorokra bontva, hogy hogyan lehetséges hatékonyabb munkafolyamatok kialakítása a hosszú távú költségcsökkentés érdekében. A logisztikai szolgáltatók közötti globális együttműködés szintén lényeges része a logisztikai megoldásoknak, ahol a hangsúly egyre inkább a logisztikai folyamatok digitalizálására, automatizálására helyeződik.

SSI SCHÄFER technológiák kerülnek bemutatásra, amelyek növelik a raktári folyamatok hatékonyságát. A jövőbiztos logisztikai megoldásoknak zökkenőmentesen kell illeszkedniük a meglévő működési folyamatokhoz, ugyanakkor bővíthetőnek kell lenniük, és rugalmasan kell alkalmazkodniuk az új feltételekhez. Megismerkedhetnek a résztvevők ágazatspecifikus automata és félautomata megoldásokkal, automata raktárgépeket és vezető nélküli szállítórendszereket mutatunk be.

Nagyobb beruházás tervezése esetén betekintést nyernek az érdeklődők egy komplett megvalósult automata magasraktári projekt részleteibe a tervezéstől, a munkafolyamaton keresztül a mindennapi működésig. Valós felvetésekre, valós válaszokat adunk közösen partnerünkkel.

A rendezvény ingyenes, személyre szólóan küldünk meghívót az érdeklődőknek. Amennyiben a fenti témákat érdekesnek találja és ellátogatna az eseményre, kérjük jelezze a marketing@ssi-schaefer.hu email címen.

SSI SCHÄFER csapata

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology