Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Itt vannak a LEMO új, élvonalbeli, nagy sebességű csatlakozói

A LEMO 2022. november 15-től elérhetővé tett SB 3.1 és Single Pair Ethernet csatlakozókkal bővítette a gyakorlatban is bizonyított nagy sebességű adatátviteli portfólióját.

USB protokoll

A LEMO új USB 3.1 csatlakozókkal egészítette ki meglévő, akár 10 Gb/s adatátviteli sebességet is biztosítani képes, USB 2.0 kompatibilis portfólióját. A legmodernebb betétek optimális árnyékolást és abszolút jelintegritást biztosítanak. A visszafelé kompatibilitás, valamint az alacsony feszültségű tápcsatlakozó biztosítására a csatlakozókat egy pár USB 2.0 érintkezővel is felszerelték.

- Hirdetés -

Ethernet protokoll

A LEMO emellett az1000 Base-T4 és 10G Base-T4 kompatibilis megoldást is magában foglaló Ethernet-kompatibilis portfólióját is bővíti az új, akár 1 Gb/s adatátviteli sebességet biztosító egypáros Ethernet csatlakozókkal. Az 1 vagy 2 nagy sebességű SPE párral javasolt miniatűr modellek robusztus, biztonságos és tartós kompakt integrációt biztosítanak.

Az új USB 3.1 és Single Pair Ethernet konfigurációk kiváló minőségű és megbízható, nagy sebességű csatlakozási megoldásokat garantálnak beltéri és kültéri környezetben egyaránt, ahol abszolút jelintegritásra van szükség. A csatlakozók a LEMO már jól bevált B, K és T sorozatában érhetők el.

Átfogó szakértelmével és kábelszerelési képességeivel a LEMO az Ön számára teljes körű csatlakozási megoldásokat kínál. Legújabb USB- és Ethernet-modelljeivel a LEMO a nagy sebességű adatátvitel terén folytatott fejlesztések egyik úttörője.

LEMO / NEW technology

- Hirdetés -

NEW technology