Barion Pixel

Kihirdették az „Ember és technika – a jövő mobilitása” pályázat nyertes projektjeit

Az „Ember és technika – a jövő mobilitása" pályázat nyertesei Forrás: Audi Hungaria

Az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr és az Audi Hungaria közös pályázatot hirdetett a vállalat 30 éves jubileuma alkalmából. A megmérettetésben a német-magyar iskola 17 osztálya vett részt, akik csapatban dolgozták ki kreatív ötleteiket a jövő mobilitása témakörében. A dobogós pályaművek alkotóit a győri Széchényi István Egyetem Design Campusának formatervező művész szakos hallgatói mentori szerepben támogatták, valamint a pályaművek szakmai elbírálásában is részt vettek.

Tekintettel a benyújtott ötletek lenyűgöző sokféleségére, az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr főigazgatója, Anne Andereya asszony meg van győződve arról, hogy „a fiatal tehetségek innovatív szellemben akarnak megbirkózni az elkövetkező évek és évtizedek technikai kihívásaival”. Megköszönte az Audi Hungariának, hogy otthont adott a versenynek, és gratulált az iskola közössége nevében a vállalat 30. évfordulója alkalmából.

„A jövő hozzáállás kérdése – valljuk az Audi Hungariánál. Úgy gondolom, hogy példaértékű hozzáállást és nagyfokú kreativitást mutattak a pályázaton részt vevő csapatok, melynek eredményeként magas színvonalú pályamunkák születtek. Külön öröm számomra, hogy a közös munka során nagyszerű szinergiák jöttek létre a résztvevő oktatási intézmények tanulói között. Szívből gratulálok valamennyi résztvevőnek, valamint a mentoroknak egyaránt”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az első helyezést közösen érdemelte ki az Iskolabusz projekt és a Smart City projekt, melyek a modern városi közlekedés tematikáját dolgozták fel. A második helyezést az Audi A1 CC projekt érte el, mely a járművek egyedileg testreszabható megjelenésének témáját járta körbe.

Az Audi Hungaria Iskolaközpont Győrt 13 éve alapították az Audi Hungaria kezdeményezésére. Az intézmény magyar és német gyermekeknek német nyelvű alap- és középfokú oktatást biztosít az érettségi vizsgáig és az érettségi utáni szakmai végzettségig. A diákok tanulmányaik befejezésekor a német és a magyar állam által is elismert bizonyítványt szerezhetnek.

- Hirdetés -

Audi Hungaria

- Hirdetés -

NEW technology