Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Közösen fejleszt felhőszolgáltatást a Microsoft és a Submittable

- Hirdetés -

Stratégiai partnerséget kötött a Microsoft a Submittable szoftvervállalat támogatáskezelési és vállalati társadalmi felelősségvállalási (CSR) platformjával. A cél, hogy összekapaszkodva lehetővé tegyék a Submittable számára, hogy az a Microsoft Azure és az Azure OpenAI Service által támogatott, új megoldásokkal állhasson elő – írta az erp.today portál.

Ez az együttműködés olyan megoldásokat biztosít az állami, magán-, valamint nonprofit szervezetek számára, amelyekkel azok képessé válnak hatékonyabban szolgálni közösségeiket. A Submittable olyan eszköztárral készül előrukkolni, amely támaszkodik a mesterséges intelligencia tudására, és gördülékenyebbé tesz pályázati folyamatokat a kiírásokat nyújtók és az arra pályázók számára egyaránt. Ezen eszközpark részét képezi egy AI-alapú szolgáltatás, amely a kérvényező által korábban megadott adatok és válaszok felhasználásával automatikusan kitölt támogatási űrlapokat. Része továbbá egy AI-robot, amely képes pályázati űrlapokat létrehozni és lefordítani. Ugyancsak a Submittable-innováció „csomagjába” tartozik egy olyan AI-alapú eszköz, amely hivatalos dokumentumokból kivonatol információkat a vállalat részére.

A Submittable korábbi eszközei már elérhetők az Azure Marketplace-en és az AppSource-on. A Microsoft-Submittable kollaboráció küldetése, hogy a jövőben iparágspecifikus innovációkkal és megoldásokkal lépjen a piacra. Ennek kapcsán Justin Spelhaug, a Microsoft Technology for Social Impact szervezetének alelnöke és globális vezetője elmondta: „A Submittable-hez hasonló vállalatokkal való partnerség révén több szervezetnek segíthetünk növelni társadalmi hatékonyságukat olyan technológiákkal, amelyek a finanszírozás és más kritikus működési elemek jobb összehangolását biztosítják. Együtt képesek leszünk a Microsoft Cloudon keresztül olyan céltudatos innovációt folytatni, ami valódi problémamegoldást nyújt a társadalmat segítő szektorok számára, amelyeknek évtizedek óta szükségük lenne minőségibb technológiai infrastruktúrára.”

Thor Culverhouse, a Submittable vezérigazgatója hozzátette: „A támogatások kezelésére, adományozásra vagy önkéntesség szervezésére vonatkozó megoldásaink célja, hogy kézzelfogható innovációt biztosítsunk ügyfeleink számára. Ennek kulcsa a Microsofttal való nagyszerű társulás, amely kihasználja az Azure platformban és az OpenAI szolgáltatásban rejlő lehetőségeket egyaránt.”

ERP.today, NEW techonology

Érdemes elolvasni
NEW technology