Barion Pixel

Központosított befogás – egyszerű, mint még soha

Takarítson meg értékes időt a GARANT XTRIC-kel

Az új GARANT XTRIC multifunkcionálisan használható és különösen egyszerűen kezelhető. A pofa gyorscsere rendszerrel rendelkező egyedülálló befogási koncepció sok időt takarít meg Önnek a nyersdarab és kész elem befogásnál. Ezzel egyidejűleg a változatos befogási lehetőségek rugalmas kezelést tesznek lehetővé.

6 OK, AMIÉRT ÉRDEMES EZT VÁLASZTANI:
1. XPRESS ‒ Pofacsere 8 másodpercen belül bepattintós rendszerrel

Gyors és egyszerű: A rátétpofát először illessze a fecskefarok vezetőbe majd pattintsa a helyére azt a rugós lemezek ellenében. A befogási tartomány módosítása vagy a pofák cseréje ilyen könnyű. Ezáltal 0-144 mm befogási tartomány érhető el.

2. XCELLENT CENTRIC ‒ A befogás középpontja μ pontosan beállítható

Egy hosszabb munkadarab több, sorban elhelyezett XTRIC satuval történő befogása esetén a középpont néhány mozdulattal önállóan beállítható és az Ön gyártásához igazítható. A beállítási lehetőség oldalanként 5/10 mm (összesen 1 mm) az orsócsapágyon lévő skálázással. Az oldalsó csavar meglazítását követően egy körmöskulcs segítségével kiválasztható a középpont állítási iránya. Ezután a csavart ismét fixen meg kell húzni.

3. XACTLY PRECISE ‒ Jobb befogási pontosság a versenytársakhoz képest

A GARANT XTRIC-nél befogáskor a pofát a fecskefarok idom a vezetősínre nyomja és ezáltal leszorító hatást ér el. Ezáltal a pofa csak minimális mértékben emelkedik meg a maximális befogási pontosság érdekében.

4. XTRA STRONG ‒ Lineáris szorítás akár 25 kN szorítóerőig

A GARANT gripp-körmöspofák speciális fogalakja, maximális alkalmazott szorítóerő esetén elhagyhatóvá teszi a fogprofil munkadarabba történő előzetes gépi préselésének műveletét. Optimális nyers darab befogásához, mert a 25 kN közvetlenül az alkatrészre hat. A megadott szorítóerőt nem szépíti a számtani összeg, mint más gyártóknál.

5. XTREMELY VARIABLE ‒ Változatos befogási lehetőségek

Az Xtric rögzíthető hagyományosan szorítókörmökkel, közvetlen kompatibilis a LANG nullponti-rendszerével illetve további köztes adapter használatával pedig bármely nullponti rendszerre adaptálható.

6. XTREMELY FLEXIBLE ‒ Önbeálló funkció

Az önbeálló pofa automatikusan igazodik a fűrészelt munkadarabok felületéhez de kész elem befogásakor is hátrányok nélkül felhasználható. Minden befogási helyzethez alkalmas!

Hoffmann Group

- Hirdetés -

NEW technology