Barion Pixel

LogiMAT 2022 szakkiállítás az SSI SCHÄFERREL

Örömmel meghívjuk Önt a LogiMAT 2022 vásárra Stuttgartba, 2022. május 31. és június 2. között. Látogasson el az SSI SCHÄFER standjára!

Foglalja le a jegyét

Az SSI SCHÄFER bemutatja a jövőbiztos intralogisztikát Önnek!

- Hirdetés -

  • A jövőbiztos logisztikai rendszerek rugalmasak, skálázhatók és fenntarthatók
  • A logisztikai szoftver a folyamatok optimalizálásának kulcsa az ellátási láncban
  • Az SSI SCHÄFER megbízható partner az ügyféllel együtt növekvő anyagkezelési megoldásokhoz

A maximálisan ügyfélorientált és számos szolgáltatást kínáló e-kereskedelem korában a rendelések felépítései és az átfutási idők drasztikusan megváltoztak az intralogisztikában. E sokrétű követelmények átültetéséhez hatékony logisztikai szerkezetekbe a vállalatoknak rugalmas logisztikai rendszerekre van szükségük, melyek tökéletes hálózatot alkotva működnek együtt, e rendszereket pedig nagy teljesítményű logisztikai szoftvernek kell irányítania, átlátszó folyamatokkal. Az SSI SCHÄFER lefedi eme komplex skálát, a LogiMAT 2022 szkmai vásáron pedig be fogja mutatni, miként juttatja ügyfeleit versenyelőnyhöz a jövőbiztos intralogisztika. Steffen Bersch, az SSI SCHÄFER vezérigazgatója így fogalmazott: „A piac vezető megoldásszolgáltatójaként célunk az, hogy értéket teremtsünk ügyfeleink számára: innovatív termékekkel, projektek nagyszerű lebonyolításával és megbízható partneri kapcsolattal, mely biztonságosan elkalauzolja őket az intralogisztika jövőjébe.”

Az 1. csarnokban található pavilonjában az SSI SCHÄFER bemutatja majd, miként automatizálhatják részlegesen folyamataikat a kis- és középvállalkozások egyszerű „plug & play” módon és vonzó áron. Az eredmény: gyorsabb tárolási, szállítási és komissiózási folyamatok, a rendelkezésre álló hely hatékonyabb kihasználása és garantáltan ergonomikus munkafolyamatok. E megoldások építőelemei közé tartoznak az önvezető járművek, a mobil állványrendszerek és a csatornaraktárakhoz kínált, a kereskedelmi vásáron kiállításra kerülő SSI ORBITER® és SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata.

Nagy figyelmet fordítunk az intelligens automatizálási megoldásokra is, mint például a robotikai alkalmazások, szállítójárművek és függesztett szállítórendszerek, melyek egy hatékony többcsatornás rendszerben kezelik a sokrétű rendeléseket. A pavilonban többek között a kiskereskedelem, a divatipar, az egészségügy és kozmetikumok, és a termelési logisztika ágazatai számára is kínálunk majd megoldásokat.

E dinamikus rendszerek legfontosabb eleme a WAMAS® logisztikai szoftver, mely valós idejű elemzések, intelligens adatkezelés és optimalizáló algoritmusok alkalmazásával optimálisan irányítja a raktár összetett folyamatait, és zökkenőmentes átláthatóságot biztosít. Az SSI SCHÄFER moduláris szoftvere, melynek minőségét több hivatalos forrás is igazolta, gördülékenyen illeszkedik a vállalatok folyamatainak és rendszereinek infrastruktúrájába, és átfogó rendszerben fogja össze a bejövő és kimenő rendszereket. Az SSI SCHÄFER szoftverkompetenciájának az SAP megoldások is részei – mióta 2021-ben többségi tulajdont szereztünk a SWAN-ban, együtt az SAP logisztika első 5 szállítója közé tartozunk.

A pavilon egyik különleges fénypontja a Vertikális növénytermesztési megoldás, melyet az SSI SCHÄFER a német pavilon konzorciumának hivatalos partnereként nemrég a 2020-as dubaji világkiállításon is bemutatott. Ezt az innovatív és fenntartható megoldást a városi növénytermesztéssel foglalkozó, gyorsan növekvő és globális jelenléttel rendelkező Infarm vállalattal közösen dolgoztuk ki, most pedig Európában is bemutatjuk.

Az SSI SCHÄFER-t a stuttgarti LogiMAT kereskedelmi vásár / 2022. május 31. – június 2.  / 1. csarnokának D21 pavilonjában találja.

ssi-schaefer.com

- Hirdetés -

NEW technology