NEW technology olvasóknak 50% kedvezménnyel

Idén március 11-12. között Siófok válik az ipari és a technológiai szereplők fellegvárává, ugyanis ekkor ad helyet a Hotel Azúr a TECHference 2020-nak, az Év Összipari Konferenciájának és kiállításának. A kétnapos eseményen közel 50 szakértői előadás révén szerezhet naprakész információkat. Ráadásul lehetőséget kap, hogy tanuljon más iparágak szereplőitől is.

A szekcióinkban 12 izgalmas és jövőbe mutató témakört járunk körül, így többek között szó lesz az Ipar 4.0-ról, a robotika és a járműipar jövőjéről, innovatív logisztikai megoldásokról, valamint a Smart City-ről.

Amit érdemes meghallgatnia

Ha kíváncsi arra, hogy mit keresnek és milyen elvárásaik vannak a befektetőknek az ipari automatizáció terén, akkor ne hagyja ki Kővágó Józsefnek, a Corporate Finance Kft. ügyvezető igazgatójának előadását. Továbbá izgalmasnak ígérkezik Slezák Balázs, a Wozify CEO-jának prezentációja is, aki a mesterséges intelligencia jövőképét vázolja fel, amit már egyáltalán nem lehet apokaliptikusnak nevezni.

Hirdetés

NEW technology magazin olvasóknak 50% kedvezménnyel, csak ezen a linken keresztül!

Ha többet akar tudni a jövő teherautóiról, akkor üljön be az Innovatív Logisztika szekciónkba Fáczán Gergely, a Volvo Trucks Hungary sales directorának előadására, aki a Volvo alternatív hajtáslánc megoldásait ismerteti, amelyek egyértelmű lépéseket mutatnak az önvezető kamionok felé. A fémmegmunkálás szerelmesei számára kötelező a részvétel Dr. Vida Ádám, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Ipari Anyagtechnológiai osztályvezetőjének előadásán, aki arról beszél, hogy milyen új lehetőségeket nyitottak meg az ultrarövid impulzusú lézerek a fémmegmunkálásban.

Végül, hogy egy könnyedebb, de mindenkit érintő témát ajánljunk, ne maradjon le Pethő Anikónak, az Aarenson Consulting tulajdonosának tippjeiről, aki a munkaerő bevonzásának és megtartásának kihívásait mutatja be. Előadásában többek között rávilágít arra, hogy napjainkban már nem a munkahely a vonzó, hanem a feladat.

Mi vár Önre az előadásokon túl?
  • Egy nagy kiállítói tér, ahol az üzletkötésre helyezzük a hangsúlyt.
  • Tárgyaljon más résztvevőkkel a NEW technology Café egy asztalánál.
  • Gálavacsora, ahol kötetlenül ismerkedhet a különböző cégek döntéshozóival.
  • Dedigitalizációs szoba, ahol játszva döbbenhet rá, mennyit is ér a technológia.

Már csak egy hónapja maradt! Biztosítsa be a helyét még ma!

ALL INCLUSIVE jegyünk választása esetén szállását és Gálavacsora belépőjét is befoglaljuk Önnek! KEVESEBB MINT 50 DB ELÉRHETŐ CSAK!

Találkozzunk Önnel is Siófokon!

A NEW technology magazin csapata