Barion Pixel

Még 2 napig tud kedvezményesen kiállítóként jelentkezni az Automotive-ra!

Az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás célja, hogy idén is találkozási pontot biztosítson a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára. Ezen találkozások és a tárgyalások során létrejövő együttműködések talán még sosem voltak olyan fontosak az iparágban, mint napjainkban, hiszen a jelenleg zajló átalakulások közepette elengedhetetlen, hogy a vállalatok megőrizzék, erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

Mivel idén az AUTOMOTIVE HUNGARY-t október 19-22. között rendezzük, egy időben az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítással (www.iparnapjai.hu), így a két szervező csapat jelenleg is szoros együttműködésben dolgozik a kiállítások összehangolásán, az akvizíción, a szakmai programokon és a tervezett konferenciákon.

AUTOMOTIVE HUNGARY tervezett kiemelt programjai:- Hirdetés -

  • B2B fórum (2019-ben 22 beszerző 67 beszállító céggel 274 tárgyalást kezdeményezett)
  • Mérnöki továbbképzések
  • Szakmai képzések
  • Színvonalas konferencia programok
  • Techtogether verseny: a Gépipari Tudományos Egyesület és az Autopro.hu ismét megszervezi a Techtogether diákversenyt a műszaki felsőoktatásban résztvevő hallgatók részére
  • Folytatódik a 2018-ban debütált Automotive Hungary Termékdíj

Az együttes rendezés számos előnnyel jár:

  • Egyszerre vehet részt a két legrangosabb hazai és a régióban meghatározóipari és járműipari szakkiállításon
  • Mindkét kiállítást széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program A két rendezvény legfontosabb szakmai partnerei: GTE, SZTAKI, MAGE, MAJOSZ, HIPA
  • 500 kiállító és előreláthatólag 15.000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból, akik egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, a megjelenő ágazatok nyújtotta lehetőségekre, a legújabb trendekre és innovációkra.
  • A rendezvény lehetővé teszi a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését, illetve az iparágak közötti szinergia kihasználását.

A társas programokon történő részvétel megváltozott körülményeire és a napjainkban támasztott igényekre és elvárásokra reagálva, átalakítjuk a kiállítások működési szabályzatait, fizikai megjelenését, kiszolgáló egységeit, hogy Kiállítóink és Látogatóink számára minél nagyobb egészségügyi biztonságot tudjunk nyújtani.

Ezúton hívjuk fel az érdeklődő cégek figyelmét, hogy a jelenlegi helyzetre való tekintettel a kiállításokra a kedvezményes jelentkezés lehetőségét meghosszabbítottuk, az új határidő: 2020. június 30.!

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.automotivexpo.hu

- Hirdetés -

NEW technology