Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Megnövelt biztonság norelem állapotérzékelős indexálócsapjaival és tájolóperselyeivel

norelem állapotérzékelős indexálócsapokkal és tájolóperselyekkel egészítette ki átfogó állapotérzékelős termékcsaládját. Az állapotérzékelők létesítmények és berendezések „kórállapotának” folyamatos megjelenítésére szolgálnak, detektálják a rendellenességeket, csökkentve így az anyagveszteséget, és jelentősen növelve a folyamatok megbízhatóságát. Az új, intelligens termékekkel norelem továbbra is a piac úttörőjének számít.

A stabilitást, pontosságot és megbízhatóságot jelentő új termékek a gyártási folyamatok javítását szolgálják. Az állapotérzékelő támogatással és pozíciófigyelő funkcióval rendelkező termékek – például norelem indexálócsapjai és tájolóperselyei – egyértelmű előnnyel járnak a gyártásban.

Az állapotérzékelős indexálócsapoknál a szenzort a csap fogantyújába építik be, és háromeres szigetelt kábellel csatlakozik a központi géphez. Ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy a szenzor pontosan érzékelje a csap állapotát (zárva vagy nyitva), és továbbítsa az információt a központi géphez, megkönnyítve az állapotfüggő folyamatvezérlést. A konstrukció révén pontosan beállítható a mozgó elemek hossza, magassága és helyzete, növelve ezzel a pontosságot. norelem indexálócsapjai acél és rozsdamentes acél változatban is kaphatók.

- Hirdetés -

Az állapotérzékelős tájolóperselyekben egy állítható érzékelő található. A kifejezetten az állapotérzékelőhöz tervezett perselyekbe a felhasználó könnyen beépítheti a szabványos, 3 mm átmérőjű induktív érzékelőt. Az induktív érzékelő fogja a jelet és továbbítja azt a gép vezérlőrendszeréhez. A vezérlő ilyenkor például tudja, hogy ne indítsa el a gyártási ciklust addig, amíg az összes működtető- vagy rögzítőelem a megfelelő pozícióba nem kerül. Ez az elektronikus állapotfigyelés fontos szerepet játszik a csomagológépek alakbeállításában, és számos más gyártási folyamatban is.

Az indexálócsapok és tájolóperselyek mellett norelem állapotérzékelős rugós nyomótagokat, valamint gyorsszorítókhoz való rozsdamentes állapotérzékelőket tartókkal is kifejlesztett.

norelem

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology