Barion Pixel

- Hirdetés -

Mi az a WEASEL® Lite?

A WEASEL® Lite az SSI SCHÄFER díjnyertes vezető nélküli raktári szállítójárműve, a Weasel új változata kisárutárolókhoz. A klasszikus Weasel rendszerhez hasonlóan a WEASEL® Lite max. 35 kg tömegű ládák, kartondobozok és hasonló áruk szállítására szolgál. A két változat elsősorban a vezérlés és a kommunikáció terén tér el egymástól. Míg a klasszikus rendszert egy flottavezérlő irányítja WiFi-n keresztül, a WEASEL® Lite vezető nélküli járművek Bluetooth alapú kommunikációt használnak. A szállítási utasításokat tableten keresztül kapják az anyagok rendeltetési helyén tartózkodó személytől. A decentralizált vezérlésnek köszönhetően nincs szükség informatikai készségekre vagy különleges műszaki know-how-ra az anyagáramlás megtervezéséhez és az üzembe helyezéshez, azaz nincs szükség az SSI SCHÄFER komplett anyagáramlási rendszerére, melyet az üzembe helyezéssel együtt az ügyfél is biztosítani tud. Az intelligens raktári  megoldás így bármikor az egyedi követelményekhez igazítható, és az egyes területek összekapcsolásával maximális rugalmasságot tesz lehetővé. A megoldás egyszerűsége és gazdasági hatékonysága mellett a decentralizált vezérlés egyszerű és gyors üzembe helyezést is biztosít.

Melyek a WEASEL® Lite előnyei?

– Gyors és gazdaságos raktárautomatizálás
– Maximális rugalmasság a raktári területek összekapcsolása terén
– A nyomvonalakat az ügyfél is a körülményekhez tudja igazítani
– A flotta rövid távon is bővíthető
– Gyors rendelés és szállítás
– Gyors és egyszerű üzembe helyezés (nem igényel informatikai infrastruktúrát és készségeket, sem műszaki képzettséget)
– Decentralizált irányítás tableten keresztül, így nincs szükség felsőbb szintű flottavezérlőre (de az utólag is beépíthető a rendszerbe)
– Nem igényel különösebb informatikai tudást
– Ládák, kartondobozok és különböző méretű termékek akadálymentes és kíméletes szállítása

- Hirdetés -

WEASEL® LITE – VEZETŐ NÉLKÜLI RAKTÁRI SZÁLLÍTÓJÁRMŰ, EGYSZERŰ INTEGRÁLÁSSAL

A WEASEL® Lite nem igényel költséges telepítést: az ügyfél önállóan is gyorsan és egyszerűen el tudja végezni azt az üzembe helyezéssel együtt. Mindössze néhány előkészület szükséges: az útvonal meghatározása és az AGV-ket és WEASEL® Lite raktári szállító járműveket vezérlő alkalmazás telepítése egy tabletre vagy okostelefonra. Az anyagáramlás megtervezéséhez igénybe veheti ingyenes WEASEL® Lite Planner tervező eszközünket.

A decentralizált vezérlésnek köszönhetően nincs szükség informatikai háttér, pl. szerver és Wi-Fi biztosítására. Ügyfeleink ezáltal azonnal élvezhetik a vezető nélküli szállítójárművek előnyeit. Az üzembe helyezés a rendelést követően kb. egy héten belül megtörténik.

- Hirdetés -

SSI SCHÄFER

- Hirdetés -

NEW technology