Barion Pixel

Négy új innovációt mutat be a CES-en az EcoFlow

A hordozható áramellátási és környezetbarát energiamegoldásokat kínáló cég összesen négy kültérre, illetve otthonokba szánt újdonságot mutat be a 2023-as CES-en, Las Vegasban. A termékek között van kettő olyan is, amit a szakkiállítás és vásár zsűrije a CES Innovációs Díjával tüntetett ki – közli a CES.com.

Az EcoFlow intelligensebb és hatékonyabb megoldásokat keres az energiaellátásra, még akkor is, amikor globálisan el van bizonytalanodva az energiapiac.  A többek között aggregátorokat, illetve hordozható és telepített akkumulátorokat gyártó vállalat vezérigazgatója, Bruce Wang biztos benne, hogy „feszegetni kell a határokat”, ha jól használható energiaforrással akarják ellátni a családokat – mind az otthonaikban, mind pedig a szabad és mozgásban lévő terekben.

A vállalat eleve környezetbarát energiamegoldások építésére jött létre, azzal a vízióval, hogy új meghajtást ad a világnak. A céljuk egyfajta partneri viszony kialakítása az ügyfelekkel, akiket megújuló energiával látnak el. Napjainkban az USA-ban, Németországban és Japánban rendelkeznek székhellyel, miközben több mint kétmillió felhasználójuk van, több mint száz piacon.

A Las Vegas-i show-ra többek között olyan új termékekkel érkeznek, amelyek kiérdemelték a CES Innovation Awards elismerést. A díjakat a vásáron, ünnepélyes keretek között vehetik át, miután rekordszámú, 2100 pályamű és 28 kategória nevezettjei közül tudtak kitűnni az innovációikkal.

- Hirdetés -

Gábor János, NEW technology

Érdemes elolvasni
NEW technology