Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Óriási teherszállító repülő landolt Lengyelországban

- Hirdetés -

A világ legnagyobb teherszállító repülőgépe megérkezett Lengyelországba, a rzeszówi repülőtérre Kínából. Az Antonov An-225 a Gebrüder Weiss szolgálatában állt, novemberben a lengyel ipar számára biztosított fontos rakományt.

„A charterjáratok folyamatosan részesei a légi szolgáltatásainknak, viszont a rakomány továbbítása ilyen méretű teherszállító repülőgéppel számunkra is különleges alkalom volt” – nyilatkozza Stanislaw Rościszewski, a Gebrüder Weiss lengyelországi ügyvezetője. „Az ebben a szegmensben dolgozó menedzsereink Lengyelországban és Kínában rendkívül rövid idő alatt és a világjárvány miatt nehéz körülmények közt szervezték meg a teljes ellátási lánc működését a gyártó és a címzett között.”

„Az óriási méretű teherszállító ideális nagyobb mennyiségek továbbításához. A légi és tengeri árufuvarozás helyzete továbbra is kihívásokat rejt magában, ugyanis a raktér kapacitása nem minden esetben megfelelő. Az Antonov ezen gyártmányával gyorsan szállíthatunk nagy mennyiségű árut, ezzel kielégítve az ügyfeleink igényeit” – magyarázza Lothar Thoma, a Gebrüder Air & Sea ügyvezető igazgatója. Az osztrák logisztikai vállalat már októberben alkalmazta ezt a hatalmas teherszállító repülőgépet, amivel Ausztriába hoztak rakományt. A valamivel kisebb Antonov An-124-est az idei évben többször is bérbe vette a Gebrüder Weiss az Európába tartó szállítmányok gyors továbbítása érdekében.

Gebrüder Weiss

Érdemes elolvasni
NEW technology