Barion Pixel

- Hirdetés -

Satu prizmatikus és kör keresztmetszetű alkatrészek befogására

A Roemheld PC 80 család kézi satui prizmatikus és kör keresztmetszetű alkatrészek befogására szolgálnak, a kétféle pofakészlet cseréje mindössze néhány percig tart.

A Roemheld PC 80 befogórendszere egy kézi satu, amelyet állópofával szereltek fel, önközpontosító kivitelben. Masszív, teljes mértékben acélból készült a konstrukció. A rögzítőpofákon kialakított fecskefarok-fogazat megfordítható vagy kiszerelhető. A satuba beszerelhetők a kereskedelemben kapható, kör alakú lefogóelemek, amelyek rögzítik a hengeres alkatrészeket vagy előgyártmányokat, 44-95 milliméter átmérőtartományban. Ez azért előnyös, mert ezentúl nincs szükség további, egyedi gyártású befogókészülékre vagy a különböző átmérőkhöz használható puhapofa-készletre. A felhasználó perceken belül visszaalakíthatja a satut alapkivitelűre, prizmatikus alkatrészek megfogására.

A PC 80 lökete 62 milliméter, a maximális szorítóereje 20 kN. A satu kompatibilis a Roemheld saját fejlesztésű, öttengelyes kiemelőjével, és egyéb gyártmányú, gyorscserélős megoldásokkal, mint például az 52 milliméteres, gyorsszorítós behúzógombákkal vagy a Quintus lehúzócsavarokkal.

- Hirdetés -

Modern Machine Shop / NEW technology magazin

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!