Barion Pixel

Szakmai rövid hírek

2019. június I.

Aki olvassa magazinunkat, tudhatja, hogy minden számunkban egy oldalt szerszám-, illetve innovációs rövid híreknek szánunk. Ezt kiegészítve szeretnénk hetente-kéthetente alkalommal összefoglalni Nektek, hogy mi is történt az adott héten. 


Az ideális megoldás nagy volumenű, nehéz alkatrész-műveletekhez

A Mazak HCN-5000 ideális választás, ha kiemelkedő teljesítményt, pontosságot és megbízhatóságot keres nagy volumenű termeléshez, moduláris automatizálási megoldásokkal.

A gép nagy megmunkáló térrel, valamint nagysebességű orsóval és 60 m/perces előtolással rendelkezik, így kategóriájának legjobb teljesítményét képes nyújtani különböző anyagú, nagy méretű munkadarabok megmunkálása esetén, az acéloktól egészen a színesfémekig.

A gép maximális munkadarab-kapacitásával 800 mm átmérőjű és 1000 mm magasságú alkatrészek megmunkálására is alkalmas. Továbbá alap felszereltsége egy két palettás palettacserélő, aminek nagy merevségű palettái 500 mm x 500 mm méretűek.

Nagy sebességű és nagy nyomatékú, 40-es kúpú, integrált motororsója 18 000 RPM fordulatszámra és 35 kW (40% ED) teljesítményre képes, amely ultragyors vágást garantál.


Töltési szint érzékelés IoT-val

A Pepperl+Fuchs által bemutatott szintérzékelő az adatokat egy biztonságos távoli állomáshoz továbbítja az ipari Dolgok Internetén. A WILSEN.sonic.level IoT-érzékelőt a WILSEN.service-vel és egy üzleti adatplatformmal együtt egy induló csomagot képez, amivel könnyebbé válik a technológia bevezetése.

A WILSEN.sonic.level a Pepperl+Fuchs ultrahangos vezeték nélküli érzékelője mobil tárolók, tartályok és silók töltöttségi szintjének ellenőrzésére. Az akkumulátorral működtetett készülék ezenkívül meghatározza a tároló földrajzi elhelyezkedését is és az összegyűjtött adatokat GSM vagy LoRaWAN kapcsolaton keresztül továbbítja egy meghatározott gyűjtési ponthoz az interneten. A WILSEN.service nemcsak a biztonságos adatcserét biztosítja, hanem lehetővé teszi az összes terepi IoT-érzékelő központosított kezelését is.


A CrimpIQ felhőalapú ipari megoldás időt és pénzt spórol meg a hidraulikus és ipari tömlők vásárlóinak

A Continental technológiai vállalat egy új, okos krimpelőgépet dob piacra hidraulikus és ipari tömlők számára. A CrimpIQ vezérlő az európai közönség számára először a Hannover Messe kiállításon volt megtekinthető. A krimpelőgép lehetővé teszi a távoli karbantartást, valamint a frissítések betöltését is, így a vásárlók nagy mennyiségű időt és pénzt spórolhatnak meg. A költséges állásidő csökken, a hatékonyság, biztonság, minőség és gyorsaság pedig növekszik. Mindemellett pedig a teljes krimpelő folyamat egy biztonságosan védett weboldalon keresztül figyelemmel is követhető.

NEW technology magazin


Fizessen elő most a NEW technology magazinra! 

<a style="color: #ffffff;" href="http://www.newtechnology.hu/elofizetes">ELŐFIZETEK</a>

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology