Barion Pixel

- Hirdetés -

Szakvásáron együtt az ipar nagyjai

Az idei évben rendezték meg a 9. IPAR NAPJAI, a 10. AUTOMOTIVE és a 15. MACH-TECH kiállítást, ahol a magyar, illetve a nemzetközi ipar szereplői, piacvezetői, kis- és középvállalkozásai mutatták be megoldásaikat, újdonságaikat. A négynapos kiállításegyüttesen több mint 14.500 szakmai látogató és 15 ország 400 kiállítója vett részt.

A szakvásárok látogatása a pandémia ideje alatt akadályokba ütközött, ezért az idei kiállításnak kiemelt szerepe volt a szakemberek számára. A kiállítók részéről a bemutatott újdonságok, innovációk, egyedi megoldások színessé tették a rendezvényt.

Előtérben a minőség

A kiállítók az elmaradt kiállítás miatt most érzékelhetően nagy hangsúlyt helyeztek a bemutatott portfóliójukra. Éppen ezért nehéz kiemelni azokat az újdonságokat, amelyek kiemelkedtek volna a széles palettából, ám ha a minőség dimenzióját tekintjük, a német berendezés- és szoftvergyártó standján figyelemfelkető installációt láthattunk.

A minőségellenőrzés területén kiemelkedő szerepet vállal a ZEISS Ipari Méréstechnika, amely többek között az O-INSPECT multiszenzoros mérőgépét mutatta be, valamint különböző korszerű mikroszkópjaikat, ipari 2D és 3D röntgenmegoldásaikat. Ám a vállalat ezen felül tréning- és szoftverállomásukat és komplex szervizszolgáltatásukat is előtérbe helyezte.

Az iparban a megjelenések területén óriási minőségi változást hozott a Green Edge reklámügynökség tevékenysége, modern külsőt biztosít a vállalatoknak, valamint olyan korszerű eszközöket, amelyek lehetővé teszik a potenciális ügyfelek hatékony elérését. Az IPAR NAPJAI-MACHTECH és AUTOMOTIVE kiállításon portfóliójuk több elemét is bemutatták, a NEW technology nyomtatott magazint, az Okosipar.hu és Newtechnology.hu online hírportálokat, a NEWtechtalk ipari és technológiai podcastjüket, valamint a TECHference kiállítás és konferenciájukat.

A kiállítás díjazottjai

A szokásokhoz híven az idei kiállításon is kihirdették a Nagydíj nyerteseit, amelyek a következő voltak: Abraziv Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft., Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH, LOSONCZI Innovations Kft., Metal Trading & Consulting Tanácsadó és Kereskedelmi Kft., Pure Air Kft., TRIGO Precíziós Méréstechnika Kft., Weidmüller Kereskedelmi Kft. A különdíjat a SANXO-SYSTEMS Kft. kapta.

Miért jó az IPAR NAPJAI-MACHTECH és AUTOMOTIVE?

A sokszínű kiállított portfólió mellett rengeteg lehetőséget tartogat magában egy hazai szakvásár. Az ilyen eseményeken lehetőség adódik új kapcsolatok teremtésére, valamint a meglévők erősítésére. A megszerzett kontaktok pedig elősegítik az üzleti élet sikerességét. Az IPAR NAPJAI-MACHTECH és AUTOMOTIVE kiállításon minden olyan szakember részt vett, aki a pandémia időszakát követően a fejlődését irányozta elő.

NEW technology magazin

Képek forrása: Hungexpo

- Hirdetés -

NEW technology