Barion Pixel

- Hirdetés -

Szeptemberi Nyílt Napok a 100 éves Mazaknál!

A Yamazaki Mazak idén ünnepli szerszámgép-ipari jelenlétének 100. évfordulóját, ezen mérföldkő alkalmából tisztelettel meghívjuk Önöket szeptember 11. és 12. között, a sóskúti technológiai központunkban tartandó Nyílt nap sorozatunkra.

Nyílt napunkon megemlékezünk a Mazak 100 éves történetének legfontosabb állomásairól és legnagyobb innovációiról. Változatos gépbemutatóval is készülünk látogatóink számára, melynek középpontjában egy könnyen programozható, kifejezetten kis és közepes gyártási szériákhoz és emberi beavatkozás nélküli, éjszakai és hétvégi műszakokhoz tervezett automatizálási rendszer áll. Az automatikus munkadarab be- és kirakodást biztosító TA-12 robotkar egy QUICK TURN 250MY esztergával együtt lesz látható.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Ezen felül látogatóink egy QT-COMPACT 200MS L esztergát, egy VARIAXIS i-500, egy VTC-530C Siemens, egy OPTIPLEX 3015 DDL lézervágó gépet is megtekinthetnek működés közben.

A szakmai információk mellett a szórakozás is fontos szerepet kap.

Vendégeinket finom ebéddel és barista által készített kiváló kávékkal várjuk, az érdeklődők pedig élményvezetési programunk keretében egy Tesla volánja mögé is beülhetnek.

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvényre regisztráló első 30 céget egy-egy élethű, méretarányos QUICK TURN 200MY modellel ajándékozzuk meg. (A gépmodell átadása a rendezvényen történik, amennyiben Ön regisztrált az eseményre, de nem jelent meg a gépmodellt automatikusan átadjuk a regisztrálási sorrendben következő cégnek.)

Programterv:

09:30 – 10:00: Érkezés
10:00 – 11:30: A 100 éves Mazak bemutatása, prezentációk
11:30 – tól:  Gépbemutató demo vágás
12:30-tól:  Ebéd
13:00 – 15:00: Kötetlen program, személyes konzultációk, Tesla élményvezetés, kávé különlegességek
A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Partnereink: Sumitomo Electric Hartmetall GmbH, Zoller Austria GmbH, Walter Hungária Kft.

REGISZTRÁCIÓ

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!