Barion Pixel

Takarítson meg időt és növelje a termelékenységet a Seco Tools új Seco Assistant alkalmazásával

A Seco Assistant alkalmazás segítségével internetes keresések és a katalógusok böngészése nélkül, egyszerűen hozzáférhet a szükséges termékinformációkhoz még akkor is, ha nincs internetkapcsolata.

A Seco Assistant megmunkálási kalkulátora bármilyen márkához megadja az esztergálási, marási és furatkészítési adatokat, például az előtolást, a fordulatszámot és az anyagleválasztási sebességet. A szerszám-összehasonlítási funkció Seco szerszámjavaslatokkal és más gyártók lapkáit helyettesítő alternatívákkal szolgál, a javaslat funkció pedig segít megtalálni az adott munkához megfelelő szerszámozási opciókat és forgácsolási stratégiákat.

A termékeket cikk, szám, megnevezés vagy minőség alapján is keresheti, illetve úgy, hogy egyszerűen beolvassa a csomagoláson látható kódot.

- Hirdetés -

Az alkalmazás a maximális kényelem és egyszerű használat érdekében lett kifejlesztve, kis letöltési mérettel és letisztult, egyértelmű felülettel. Egyik fő előnye, hogy még internetkapcsolat hiánya esetén is megkeresheti kapcsolat nélküli üzemmódban a Seco termékeket, és használhatja az adatkalkulátorokat.

A Seco Assistant a kulcsfontosságú információk és szerszámok, valamint a legzökkenőmentesebb felhasználói élmény ötvözésével teszi tökéletessé a mindennapi megmunkálási élményt. A könnyen navigálható, praktikus eszközökkel egyszerűen hozzáférhet a szükséges információkhoz.

SECO TOOLS

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!