Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

TECHference: közös pont az ipari digitalizáció és az IoT

A DMG MORI a Tulip munkaállomását demonstrálta a 2022-es TECHference-en. A platform Bagdi Attila értékesítési vezető szerint azért előnyös, mert a felhasználói saját maguk tudják rajta összeválogatni az egyedi igényeiknek megfelelő alkalmazásokat. Mint mondta, rendkívül agilis, jól skálázható szoftvercsomagról van szó, amivel egészen egyszerű, de nagyon komplex feladatellátást is meg lehet valósítani.

„A Tulip segítségével különböző gyártási adatokat lehet gyűjteni, egyrészt az operátoroktól, másrészt a szenzorokból és digitális jeladókból, harmadrészt pedig a szerszámgépekből. Az adatokat aztán éppen ezeknek a folyamatoknak a hatékonyságnövelésére és kontrollálására lehet felhasználni” – magyarázta.

A DMG MORI egyébként olyan technológiát demonstrálhatott az ipari konferencián, amit Magyarországon fejleszt, de az ügyfeleik világszerte használnak. Bagdi Attila leszögezte: a TECHference-en megjelent gyártókkal és látogatókkal „számos kapcsolódási pontot” találtak, hiszen mind érdekeltek az ipari digitalizáció és az IoT világában. Az, hogy ilyen közegben lehet személyesen találkozni, mindenképpen jó lehetőségeket teremt – fűzte hozzá.

- Hirdetés -

Ismerd meg következő ügyfeleidet az idei TECHference-en november 23-24-én, az inárcsi Flow Hotel****-ben.  Kövesd a konferencia híreit és folyamatosan bővülő programját a TECHference.hu-n, illetve a rendezvény LinkedIn oldalán!

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Regisztráció

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology