Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

TECHference: legmodernebb technológiák, folyamatos szakmai fejlődés a ProDSP-nél

A 2022-es TECHference Ipari konferencia és kiállításon bemutatkozó és előadó cégek közül a ProDSP Technologies Zrt. a sokszínűséget, a folyamatos megújulás fontosságát hangsúlyozza. Mint azt a vállalat termékmenedzsere, Vadász István portálunknak kifejtette, cégük dinamikus és rugalmas tervező- és fejlesztőközpont, amely 2008-as alapítása óta segíti partnereit modern mérnöki technológiákkal.

A cég négy alapító tulajdonosa a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki karáról érkezett, ipari pályára állva alapították a vállalatot. Az első projektek hardver- és szoftverfejlesztéssel foglalkoztak, és a kiemelt partnerek között jegyezték a Boscht. Ahogy a megbízások száma nőtt, úgy gyarapodott a vállalat is.

„A ma 50 fős állományunkból 15 fő hardver- és beágyazottszoftver-fejlesztéssel foglalkozik. Több magyar és külföldi partnerrel büszkélkedünk”, – nyilatkozta a tavalyi TECHference alkalmával Vadász István.

- Hirdetés -

A menedzser kérdésünkre kifejtette, hogy a ProDSP kiemelt projektjei között szerepel kísérleti fúziós erőműbe fejlesztett kamera, de külföldi partner energiamegtakarítást célzó projektjeiben is közreműködtek.

„Kollégáink azért szeretnek nálunk dolgozni, mert nem folyamatosan háromfázisú invertereket kell tervezniük vagy finomhangolniuk. Nagyon széles palettán mozognak a projektjeink. Szeretjük, ha egy új feladat kihívás elé állít minket, és azt is szeretjük, ha egy új projektet az elejétől a tömeggyártásig végig tudunk kísérni, így a kollégák is nagyobb értéket tudnak hozzáadni, hiszen átlátják a teljes folyamatot”, vallja a menedzser.

Az idei TECHference november 23-24-én lesz az inárcsi Flow Hotel****-ben. Jegyek Early Bird kedvezménnyel október 31-ig elérhetők. Kövesd a konferencia híreit és folyamatosan bővülő programját a TECHference.hu-n, illetve a rendezvény LinkedIn oldalán!

REGISZTRÁCIÓ

Vörös István, NEW technology

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology