Barion Pixel

- Hirdetés -

Tízezer termékcikk a munkavédelemért a MEWA-tól

Megjelent a MEWA új munkavédelmi katalógusa

Több mint háromszáz oldalon tízezer munkavédelmi terméket mutat be a MEWA frissen megjelent katalógusa. Neves márkák és újdonságok garantálják a minőséget és funkcionalitást, hogy a cégek maximális védelmet nyújthassanak dolgozóiknak.

A MEWA munkavédelmi márka katalógusában mindenki rövid idő alatt megtalálja a számára releváns termékeket. A műhelyek és ipari vállalatok számára összeállított kötet első oldalain bemutatják a legkiemelkedőbb termékeket.

- Hirdetés -

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb munkavédelmi lábbelit

A vállalat saját márkája, a KORSAR új termékekkel rukkol elő a munkavédelmi ruházat, lábbelik és kesztyűk kategóriájában. Az Elten nevű gyártó is szélesítette választékát, amelyben magas minőségű biztonsági cipőket találunk a láb optimális védelmére, méghozzá a különböző munkakörökre optimalizált változatokban. A MEWA három lépcsős rendszerben segít a legmegfelelőbb lábbeli kiválasztásában: az egyéni tanácsadás részlépéseit az igény elemzése, a modell kiválasztása és annak felpróbálása alkotják. Az utolsó fázisban már a MEWA  szakértője személyesen is segítséget nyújt  a helyszínen. Ez biztosítja, hogy a legmegfelelőbb cipőt válasszuk.

- Hirdetés -

A MEWA a munkaruházat személyessé tételét is támogatja. Többféle anyagot és eljárást is lehet választani a cég logójának, valamint a munkatársak nevének megjelenítésére a ruházaton. Ebben segít a cég hímzéssel és logózással foglalkozó részlege, amely jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az egységes céges megjelenés terén.

Minden termék és szolgáltatás megtalálható a jól strukturál buy4work.mewa.hu online áruházban, ahol néhány kattintással megrendelhetők a legismertebb márkák termékei.

MEWA

- Hirdetés -

NEW technology