Barion Pixel

Új irodát nyitott Mexikóban a cargo-partner

Növeli globális hálózatát Mexikóban a cargo-partner, hogy közvetlen irányítással támogathassa helyi ügyfeleit és partnereit. A mexikói csapat teljeskörű légi, tengeri, vasúti és közúti szállítási szolgáltatások portfolióját kínálja az ország teljes területén, beleértve a háztól-házig megoldásokat is világszerte.

A bizonytalan logisztikai helyzet és a globális ellátási láncoknál tapasztalható késések miatt a vállalatok világszerte egyre inkább olyan logisztikai szolgáltatókat keresnek, amelyek specializált helyi támogatást tudnak biztosítani. Ennek érdekében, a cargo-partner ismét bővítette globális hálózatát és irodát nyitott Mexikóban. A helyi csapat a teljeskörű légi, tengeri, vasúti és közúti szállítási szolgáltatások mellett, import és export vámkezeléseket is biztosít. Mexikóban a vállalat egy emergency csapat felállítását is tervezi, hogy éjjel-nappal az ügyfelek rendelkezésére álljon a kiemelten időkritikus szállítások kezelése esetén is.

A cargo-partner 2021 szeptemberében Puebla városában hozta létre első képviseletét annak érdekében, hogy egyik legfontosabb autóipari ügyfelét nehézségek nélkül tudja ki szolgálni. Ezzel a lépéssel a cég kiterjesztette mexikói jelenlétét.

Luis Gomez, a cargo-partner mexikói ügyvezetője a következőképpen nyilatkozott: „Miután egyik fontos ügyfelünk számára kialakítottuk az irodát Pueblában, hamar felismertük, hogy ugyanilyen minőségben szeretnénk több ügyfelünk számára is szolgáltatást nyújtani a térségben. Tekintettel arra, hogy Mexikó a világ 15. legnagyobb gazdasága és hatalmas üzleti potenciál rejlik benne, úgy döntöttünk, hogy teljeskörű szolgáltatást kínáló irodát nyitunk a városban, hogy közelebb legyünk ügyfeleinkhez, szolgáltatóinkhoz és potenciális munkavállalóinkhoz.”

Háztól-házig megoldás

Magától értetődik, hogy az új mexikóvárosi iroda is használja a cargo-partner már meglévő hálózatát. Az amerikai csapat alapvető szerepet fog játszani a szállítmányok felvételében és kiszállításában, az NFO (Next Flight Out) megoldások, valamint az emergency szállítások biztosításában. Ezen kívül a cargo-partner továbbra is szorosan együttműködik dél-amerikai ügynök- és partnerhálózatával, hogy tovább fejleszthesse szolgáltatásait Brazília, Chile, Kolumbia, Ecuador, Costa Rica, Panama irányába és a régió más stratégiailag jelentős országai felé.

Az amerikai kontinens mellett, a mexikói cargo-partner legfontosabb kereskedelmi partnerei közé tartozik Magyarország, Ausztria, Németország, Olaszország, Spanyolország, Kína, India, Vietnam és Tajvan. A Mexikóba irányuló és onnan induló import és export főként az autóipar, illetve az elektronika- és acélipar köré összpontosul.

A cargo-partner jelenleg több, mint 100 alkalmazottat foglalkoztat az amerikai kontinensen, hét irodával az USA-ban, valamint ügynöki képviselettel Brazíliában, Chilében és Mexikóban. A vállalat két raktárt is működtet az Illinois állambeli Chicago és Clarksville városában, továbbá Tennessee államban, egyenként 14.000 m²-es területtel.

cargo-partner

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology