Kezdőlap Fémmegmunkálás Van hozzá szerszám!

Van hozzá szerszám!

Szerszámkereskedelemben és alkatrészgyártásban is élen járnak, a megmunkálás velük kezdődik. A Lovász Kft. a folyamatos fejlődést tartja szem előtt. Ennek érdekében az üzletágaiból a maximumot hozza ki, a legmodernebb technológiákat alkalmazva.

A minőség a legnagyobb jelentőséggel bír ebben a szekcióban, a folyamatos kopásnak kitett szerszámok magas szintű szakértelmet igényelnek. Három, egymást jól kiegészítő – a világpiacon is elismert –, stabil háttérrel rendelkező céget képvisel Magyarországon a Lovász Kft., melyeket az alábbiakban mutatunk be.

Figyelem, a leírás hasznos tippeket és tanácsokat tartalmaz!

  1. Precíz japán eszközök

Az esztergálás, fúrás, marás területén a MITSUBISHI forgácsolószerszámok alkalmazását tanácsolják. Ez a márka talán már mindenki előtt ismert, jól csengő név, egyet jelent a tökéletes minőséggel és a precizitással. A felhasználók egyik legkedveltebb márkája, népszerűségét pedig főként a sokrétű alkalmazhatóságnak köszönheti. Az optimális eredmények elérése érdekében a Lovász Kft. szaktanácsadó és mérnök munkatársai technikai segítséggel is szolgálnak.x

A szakmai együttműködés nem ér véget egy gyors „tudjunk le mindent, minél gyorsabban” konzultációval. A szerszámokat használók a felhasználásra vonatkozóan megkapnak minden információt. A Lovász Kft. munkatársai a partnerek részére minden paraméter, megmunkálási körülmény és elvárás figyelembevétele mellett még további támogatást is nyújtanak. A több mint 80.000 féle terméket tartalmazó katalógusban mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb lehetőséget, a Lovász Kft. pedig szolgáltatásaival teszi még kényelmesebbé a felhasználást.

  1. Mint egy svájci óra

Akár a svájci órák, olyan pontos megmunkálóeszközök a HEULE szerszámok. A mára világszerte ismertté vált svájci cég élenjáró a nagyszériás gyártásban, legyen szó akár gépi sorjázásról, él letöréséről vagy visszasüllyesztésről. Termékportfóliójuk folyamatosan fejlődik, ma már a sorjázóeszközök egészen kicsi, 1-2 mm-es átmérőben is elérhetők, de kiválóak a kombiszerszámaik is, amelyek nemcsak a gépi sorjázást vagy az élletörést végzik el, hanem a tökéletes furatot is kialakítják. Eszközeik egyediségét a sokoldalú felhasználhatóság adja – furatmegmunkáláshoz kifejezetten ez a termék ajánlott –, valamint, hogy a standard portfólión kívül kitűnő tervezőcsapattal indítanak projekteket az egyedi igények gyors és pontos megoldásaira is.

  1. Olasz tradíció és minőség

A harmadik termékcsoport – amelyet kínálnak – a VERGNANO és VEBRO cégek lefejtő marói és üregelő tüskéi. A Lovász Kft. számos partnere nagy megelégedéssel használja ezeket. Az olasz családi cég komoly tradícióval rendelkezik a gyártásban, 50 éve szerepelnek az élvonalban.  A termékek a piacon elismertek, és magas kvalitást képviselnek. Külső fogazatok kialakításához S390 gyorsacél és keményfém verzióban is megtalálhatók a szerszámok  a Lovász Kft. termékpalettáján.

A felkészültség biztosítja a színvonalas szolgáltatást

A Lovász Kft. termékporfólióját olvasva láthatjuk: a magas minőség mellett odafigyeltek arra is, hogy egymást kiegészítő termékek kapjanak helyet benne. A szakértői csapat pedig maximálisan felkészült, a mérnök és szaktanácsadó kollégák folyamatosan segítik a partnereket. Az általuk képviselt cégekkel szoros kapcsolatot ápolnak. Első kézből értesülnek az újdonságokról, ezt legfőképp úgy érik el, hogy rendszeresen részt vesznek különböző workshopokon. Ezáltal sokkal hitelesebb képviseletet nyújtanak az adott cég érdekeiben, mindezt beágyazva a saját működésükbe.

Folyamatos bővülés és fejlődés

A partnerek elégedettsége a Lovász Kft. számára is nagyon fontos, alapelvük szerint a vevőt sohasem hagyják magára a szerszámmal. Ez azt jelenti, hogy egy komplex szolgáltatást nyújtanak hozzá, konzultációs lehetőségeket, tanácsokat. A műszaki szaktanácsadói csapatuk folyamatosan bővül, jelenleg két hely is nyitott, szabad az út az álommunka felé.

Kapcsolattartással az ügyfelek boldogságáért

Nemcsak a foglalkoztatottak érzik jól magukat, hanem a meglévő partnerek részéről is folyamatosan érkeznek pozitív visszajelzések. Az ügyféllel még akkor sem válik el az útjuk, ha a már beüzemelt szerszám tökéletesen működik. Az általuk értékesített MITSUBISHI fúrókat és marókat saját üzemükben rövid határidővel, kedvező áron újraélezik. Ezzel az eljárással akár négy-ötszörösére is növelhető egy szerszám élettartama. A tökéletes minőségről pedig itt is a japán standard gondoskodik.

A széles termékpalettával és szolgáltatáscsomaggal minden igényt kielégítenek. Mint már említettük,  gépi sorjázáshoz, élletöréshez és furatmegmunkáláshoz is megtalálhatók a legmegfelelőbb eszközök. A Lovász Kft.-nél mindenhez van szerszám.

lovaszkft.hu