Barion Pixel

- Hirdetés -

WEASEL®Lite – Maximális rugalmasság, közvetlen megtérüléssel

A piac az intralogisztika egyik kihívása

A repetitív és egységes logisztikai feladatokhoz a vállalatok gyakran választják a folyamatok automatikus kombinálását, hogy a szükséges áruk rugalmasan és időben rendelkezésre álljanak. A logisztikai feladatokhoz egyre nehezebb megbízható raktári munkatársakat találni. Az alábbi tényezők kulcsfontosságúak az automatizálási projektekben:

  • Gazdasági hatékonyság: gazdaságos és gyorsan megvalósítható raktártechnikai megoldások, a befektetés gyors megtérülésével
  • A rendszerek egyszerű integrálása a már meglévő raktárakba vagy intralogisztikai folyamatokba
  • Rugalmas bővítési és adaptálási lehetőségek

Mindezek fényében az SSI SCHÄFER megalkotta a WEASEL® Lite-ot.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Mi az a WEASEL® Lite?

A WEASEL® Lite az SSI SCHÄFER díjnyertes vezető nélküli raktári szállítójárműve, a Weasel új változata kisárutárolókhoz. A klasszikus Weasel rendszerhez hasonlóan a WEASEL® Lite max. 35 kg tömegű ládák, kartondobozok és hasonló áruk szállítására szolgál. A két változat elsősorban a vezérlés és a kommunikáció terén tér el egymástól. Míg a klasszikus rendszert egy flottavezérlő irányítja WiFi-n keresztül, a WEASEL® Lite vezető nélküli járművek Bluetooth alapú kommunikációt használnak. A szállítási utasításokat tableten keresztül kapják az anyagok rendeltetési helyén tartózkodó személytől. A decentralizált vezérlésnek köszönhetően nincs szükség informatikai készségekre vagy különleges műszaki know-how-ra az anyagáramlás megtervezéséhez és az üzembe helyezéshez, azaz nincs szükség az SSI SCHÄFER komplett anyagáramlási rendszerére, melyet az üzembe helyezéssel együtt az ügyfél is biztosítani tud. Az intelligens raktári  megoldás így bármikor az egyedi követelményekhez igazítható, és az egyes területek összekapcsolásával maximális rugalmasságot tesz lehetővé. A megoldás egyszerűsége és gazdasági hatékonysága mellett a decentralizált vezérlés egyszerű és gyors üzembe helyezést is biztosít.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

SSI SCHÄFER 

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology