Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Erre vezetnek a Hankook dolgozói: autózáshoz összerakott lejátszási listákkal teszi még élvezetesebbé az utazást az abroncsgyártó vállalat

A karácsony közeledtét talán semmi sem jelzi jobban a boltokban, bevásárlócentrumokban felhangzó Mariah Carey daloknál. A hangulatot azonban vezetés közben is téliesíthetjük – a Hankook Tire Magyaroszág magas minőségű gumiabroncsaival minden évszakban biztonságosabbá teszi az utazást, a kifejezetten vezetéshez összeállított, évszakspecifikus lejátszási listáival pedig most még élvezetesebbé is teszi az autóutakat.

A karácsonyi időszakban sokan még több időt töltenek az autóban, az utakon. Ezeken a rohanós hétköznapokon különösen jól tud esni, ha vezetés közben kicsit kikapcsolódhatunk. A Hankook Tire Magyaroszág Kft. küldetése, hogy az autózást biztonságosabbá tegye prémium minőségű, minden évszakban megfelelő tapadást biztosító gumiabroncsaival, a kimondottan autózáshoz összeállított lejátszási listákkal azonban a vállalat most ahhoz is hozzájárul, hogy még jobb hangulatban teljenek az utakon töltött percek – télen, nyáron, a rohanós mindennapokon, vagy amikor énekelni van kedvünk az országúton gurulva. A lejátszási listák között éppen úgy megtalálhatóak a „négyévszakos”, valamint a téli és a nyári setlistek, mint ahogyan a Hankook termékei között is meg lehet találni mindig az aktuális szezonhoz passzoló abroncsot.

A „négyévszakos” zenelistához a vállalat dolgozói saját kedvenc dalaikból állítottak össze egy „Mindennapi gondtalan utazás” című lejátszási listát a Spotifyon, rajta többek között a Queen, Majka, a Quimby vagy éppen The Rolling Stones slágereivel. A lejátszási listát a Hankook a Facebook oldalán is közzétette, majd játékra hívta a követőit: a saját kedvenc dalukat kommentben megosztók között 5 db Bluetooth hangszórót sorsoltak ki, hogy a playlisteket ne csak az autóban, hanem bárhol meg tudják hallgatni. A hozzászólásokban érkezett több mint 800 javaslatból készült el a Hankook Karaoke lejátszási lista, ami akár a céges karácsonyi bulik vagy a szilveszteri party-k kedvence is lehet majd, de persze az autóban énekléshez is tökéletes társ.

- Hirdetés -

A Hankook természetesen ahogy az abroncsok, úgy a playlistek tekintetében is készült kimondottan a nyári és a téli autózáshoz passzoló lejátszási listákkal. Ezekhez két influenszert, Winkler Róbertet és 4stress-t kérték fel, hogy pakolják egybe azokat a dalokat, amiket télen és nyáron a leginkább szeretnek hallgatni vezetés közben. 4stress téli listája (Csúszós dallamok a befagyott utakon) talán még a jeget is megolvasztja, míg a nyári setlist (Letekert ablakkal a városban) igazi chill dallamokkal lett teletűzdelve. Winkler Róbert téli válogatása (Tompított fényszórók tánca) ideális partner lehet a sötétedés utáni autózásokhoz, míg a nyári playlist (Ütemesen az országúton) igazi pörgős aláfestés lesz a kilométerek habzsolásához.

A Hankook dolgozóinak kedvenc 30 dala a karácsonyi bevásárlások és hosszú utazások alatt is változatos zenei élményt kínál majd az autózóknak, a téli és nyári válogatások 15-15 slágere pedig szintén számos, a szezonhoz passzoló zenei csemegét tartogat. Érdemes lesz elindítani őket az autóban!

Hankook Tire

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology