Barion Pixel

Kicsi a bors, de erős – kategóriájában egyedülálló lézerjelölő az AMSY Jelöléstechnikától

Minden nagy dolgot egy kicsi előz meg, ahogy ez a Titus esetében is igaz, amely a világ legkisebb jelölőfejjel rendelkező lézere. A Titus™ méretéből is adódóan könnyen integrálható a gyártósorokba és a bizonyított kezelőfelületeknek köszönhetően a kezelése is egyszerű. A magas színvonalú gyártáshoz magas színvonalú jelöléstechnikával kell rendelkezni. Ezt biztosítják a Titus™ 20W és 30W lézerjelölők, amelyek nemcsak hihetetlenül kisméretűek, hanem jelentősen leegyszerűsítik az integrációt, és új alkalmazási területeket nyitnak meg a gyártók számára.

A kis méret előnyei

A Titus™ számos előnnyel rendelkezik. A kedvezőbb mérettel együtt jár a hasonló kategóriájú lézer jelölökkel szembeni, akár 90%-kal kisebb súlyú lézerfej is.  A könnyű integrációt segítik még az elérhető 0° és 90°-os lézerirányú változatok, valamint az opcióként választható 10 méteres fejkábelhossz és a speciális rögzítő elemek.  Fontos kiemelni a minimum IP65 védettséggel rendelkező jelölőfejet, amely új lehetőségeket jelent a készülék integrációjában.

A napi jelölési feladatok elvégzését számos funkció segíti, ilyen a beépített pilot lézer- és fókuszkereső, amellyel a fókuszbeállítás gyorsan elvégezhető minden jelölési feladatnál. A jelölőrendszer rendelkezik a legelterjedtebb kommunikációs protokollokkal és interfészekkel. Mindezen felül könnyen kezelhető a három egyszerűen használható kezelőfelületnek köszönhetően, melyek az éríntőképernyős FOBA Go, a FOBA Draw, és a FOBA MarkUS. Közülük a tervezett felhasználás alapján lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet az adott jelölési feladathoz.

Kis méretű dolgok is képesek lehetnek hatalmas eredményekre

A Titus™ – ahogy azt feljebb leírtuk – rendkívül kicsi, mégis képes a legbonyolultabb feladatok elvégzésére is. Ha méretkorlátozott gyártási környezetbe szeretnénk integrálni, akkor feltétlen  érdemes ezt az eszközt választani. Könnyen beilleszthető a gyártósorba, minimális a telepítési ideje és az ezzel járó költség, illetve kiváló kiegészítője a lézeres jelölők választékának.

Akár 2000 karaktert képes másodpercenként jelölni, mindezt kiváló írásminőséggel mind műanyag, mind fém felületeken. A jelölőfej három változatban rendelhető, amelyek eltérő jelölőmezőket jelentenek, így szélesítve a felhasználási lehetőségeket.

A Titus™ egyszerű használhatóságot biztosít, legyen szó a napi lézeres jelölési feladatokról, vagy az időszakos karbantartási és szervizelési munkákról. A FOBA Titus™ fiber lézerjelölő méretében a legkisebb, teljesítményében pedig minden igényt kielégítő alternatíva, amely egyszerű kezelhetőségével és integrálhatóságával hamarosan megkerülhetetlenné válhat az alkatrészjelölésben.

Némethi Botond/NEW technology 

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology