Barion Pixel

Kitüntetéseket vett át az SMC a Forbes magazintól

Az SMC több kitüntetést is kapott a Forbes magazintól: felkerültek a világ 50 leginnovatívabb vállalatának listájába, valamint a „Global 2000” és a „World’s Best Employers 2022” rangsorába.

Az SMC első alkalommal került fel a Forbes magazin Top 50 leginnovatívabb globális vállalatának listájára. A magazin minden évben bemutatja azokat a cégeket, amelyek különösen erős innovációs kultúrával és képességgel rendelkeznek.

A listára való felkerülés kiemeli az SMC globális szintű innovációs képességét: megoldásaikat minden esetben az ügyfeleikkel együtt, az igényeik szerint fejlesztik és világszerte öt műszaki fejlesztési központjukban, Japánban, Kínában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Németországban valósítják meg. Ezeket országos és regionális technológiai központjaik támogatják, mint például az SMC Hungary Kft. Törökbálinton található telephelye. Az innováció ösztönzése érdekében az SMC évente 171 millió eurót fektet saját kutatás-fejlesztésébe világszerte.

Az SMC erőteljesen támogatja a termékfejlesztést olyan fontos technológiai területeken, mint a hidrogén, az akkumulátorgyártás vagy az energiahatékonyság.

A tokiói székhelyű SMC Corporationt a Forbes idén a legjobb munkaadók, és a „Global 2000” vállalatai közé sorolta. A világ egyik legjobb munkaadója címet elnyerni nemzetközi szinten is nagy elismerés. Ez megerősíti a választott útjukat, és arra ösztönözi a vállalatot, hogy tovább erősítse és bővítse erőfeszítését, hogy biztonságos, fenntartható és felelős munkáltatóként működjön. A Forbes „Global 2000” rangsora a világ legnagyobb vállalatait négy kritérium alapján sorolja fel: árbevétel, nyereség, eszközök és piaci érték. Ez a lista egyértelművé teszi: az üzleti partnerek számíthatnak az SMC-re – nemcsak a legújabb technológiák terén, hanem pénzügyi erejük tekintetében is.

Némethi Botond, NEW technology

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology