Kezdőlap Fémmegmunkálás Az egész világon egyedülálló ORDERFOX.com gépbörze

Az egész világon egyedülálló ORDERFOX.com gépbörze

Az ORDERFOX.com weboldalon új és használt gépek keresése, megtalálása és felkínálása minden eddiginél egyszerűbb.

Az ORDERFOX.com gépbörze megjelenésével egy további platform-feature lett online elérhető. Stratégiai, globális partnerkapcsolataink gépgyártókkal és használtgép-portálokkal gondoskodnak folyamatosan az aktuális ajánlatokról.

CNC-gépek keresése, fellelése és vásárlása az egész világon
A részletes keresés és az intelligens szűrőfunkciók segítségével az ORDERFOX.com-on minden egyes regisztrált tag egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő új vagy használt gépet. Az új gép börzén olyan szűrési funkciók állnak rendelkezésre, mint a fő- vagy alkategória (szerszám- és fémmegmunkáló vagy famegmunkáló gép, eszterga- vagy marógép stb.), géptípus, gyártó, vezérlés, ár, valamint ország, régió és még továbbiak is. A használtgép-börzén a szűrők kibővülnek az üzemórák számával és a gyártási évvel.

A regisztrált tagok CNC-gépeiket globálisan tudják kínálni
Az ORDERFOX.com tagok nem csak új és használt gépeket kereshetnek, hanem saját gépeiket is felkínálhatjáka legnagyobb gépbörzén. Az intuitív kezelőfelület segítségével a gépek felkínálása olyan egyszerűvé válik, mint még soha. A fő- és alkategória mellett (szerszám- és fémmegmunkáló vagy famegmunkáló gépek, eszterga- vagy marógépek stb.) a szűrők között megtalálható a géptípus, gyártó, vezérlés, áropciók és még sok más is. A hirdetményhez max. 8 képet lehet csatolni, ami biztosítja, hogy minden gépet tökéletesen be lehessen mutatni.

A kulisszák mögött már dolgozunk az ORDERFOX.com gépbörze bővítésén: Finanszírozó és fuvarozó partnerek integrálását tervezzük, hogy igény esetén a platformon keresztül közvetlenül lehessen neves partnerektől ajánlatokat beszerezni. Az ORDERFOX.com digitalizálási szakértői a gépbörze integrálásával újabb nagy lépést tesznek a „CNC-ágazat Google-je“felé. Világszerte invitáljuk a gépgyártókat és használtgép-portálokat arra, hogy az ORDERFOX.com égisze alatt prezentálják magukat és váljanak így a legnagyobb ágazati hálózat részévé. Az ORDERFOX.com összes jellemzője és szolgáltatása ingyenes.

Üdvözöljük az új, digitális CNC-világban!

Orderfox