Barion Pixel

Új szintre emeljük partnereinket

Gyártósorok mozgatása és telepítése speciális eszközökkel, elektromos és autódarukkal

A MEGAKRÁN Nyrt. a magyarországi emeléstechnikai piac egyik élenjáró vállalata, mely daruzási szolgáltatásokat nyújt autódaruival, komplett géptelepítési szolgáltatást biztosít termelő vállalatok számára, valamint kiegészítő tevékenységként személy és teheremelő gépek bérbeadásával is foglalkozik.

A vállalat diverzifikált szolgáltatás portfóliójának tervezésekor teljes mértékben a vevői igényekre fókuszált. Így jelenleg öt különböző divízióban képes megoldást nyújtani megrendelői számára különállóan, de akár szolgáltatási csomag formájában is.- Hirdetés -

Az 1994-ben családi vállalkozásként indult cégünk kezdetben kizárólag emeléstechnikával foglalkozott. Tulajdonosunk, Langmáhr Tamás, felismerve a piac speciális igényeit, 2003-ban alapította meg a vállalat elődjét, a MEGAKRÁN Kft-t. Társaságunk alapítása óta a tudatos fejlődésre, innovatív, az iparágban is élenjáró megoldások alkalmazására alapozta növekedési stratégiáját, melyben fontos szerepe van a mindennapi működés során tanúsított munkabiztonságnak, valamint gépkezelők szakmai képzésének. Ezt az irányt követve 2013-ban  létrehoztuk géptelepítési üzletágunkat, melynek hatékony működése érdekében speciális emlőgépekkel és berendezésekkel bővítettük eszközparkunkat. A sikerhez vezető út, egyik legmeghatározóbb mérföldköve volt a 2016-os üzleti év, amely során a vállalat 1,78 Mrd Ft-os árbevételt realizált, ennek eredményeként társaságunk megkezdte első lépéseit a tőzsde felé vezető úton. A tudatos vállalatfejlesztés, kollégáink odaadó hozzáállása tette lehetővé, hogy 2018 december 4-én társaságunk részvényeit bevezettük a Budapesti Értéktőzsde X-tend piacán, amelyhez kapcsolódóan 2019-ben elnyertük „Az év részvénykibocsátója az Xtend piacon” elismerést.

Társaságunk a MEGAKRÁN Nyrt. egyik főprofilja a daruzási, emeléstechnikai szolgáltatások nyújtása, másik főprofilja pedig gépek, komplett gyártósorok, gyáregységek installálása, telepítése. Ehhez a két főtevékenységhez kapcsolódik kiegészítő szolgáltatásként az emelőgépek bérbeadása, az emeléstechnikai biztonsági és munkavédelmi termékek forgalmazása, valamint szakértői szolgáltatások nyújtása. Tevékenységeink elsősorban a hazai ipar kiszolgálását célozzák meg.

Cégünk komplex megoldásokat biztosít meglévő és leendő partnerei számára gépmozgatási feladatok ellátásától egészen a gépek, berendezések, gépsorok, komplett gyáregységek áthelyezésére és telepítésére egyaránt. Legyen szó akár meglévő gépsorok áttelepítéséről, akár új termelő, gyártósorok letelepítéséről és beüzemeléséről a Megakrán Nyrt. megbízható és szakértő partner megrendelői számára.

Szakképzett mérnökeink számos tapasztalatot szereztek présgépek, megmunkáló gépek, megmunkáló központok, fröccsöntő gépek, hegesztőcellák, calander és extrúder sorok, szállítópályák és rendszerek telepítésében mindezt partnereink legnagyobb elégedettsége mellett. Az elmúlt években több száz sikeres projekttel segítettük partnereinket a számukra legmegfelelőbb megoldások tervezésében és kivitelezésében. Számunkra elengedhetetlen, hogy pontosan tisztában legyünk megbízóink igényeivel és problémáival biztosítva az információ áramlást, pontosan megtervezett ütemtervet és folyamatokat. Hiszünk a bizalom erejében, talán mi sem bizonyítja jobban, hogy megrendeléseink 87%-át több éve visszatérő partnereink biztosítják. Büszkék vagyunk rá, hogy megrendelőinkkel közös értéket teremthettünk. Vevőink a legkülönbözőbb ipari szegmensekből támaszkodnak szolgáltatásainkra, mint például élelmiszeripar, gyógyszeripar, nehézipar, autóipar és gumigyártás. A komplex feladatok ellátását magasan képzett gépszerelő, gépmozgató, villanyszerelő, csőszerelő, és gépkezelő kollégáink biztosítják.

A piacon kiemelkedő erősségünk, hogy szolgáltatásainkat teljes mértékben saját erőforrások bevonásával látjuk el. Saját gépparkunk keretein belül több mint 200 eszközt alkalmazunk mindennapi munkánk során járműre szerelt daruk és autódaruk, ollós és karos személyemelők, továbbá ipari targoncák, rakodógépek, speciális eszközök (Pick&Carry daruk) teleszkópos gémmel, villa adapterrel, rádió távvezérléssel, pillanatnyi terhelés mutatóval, nehézgép szállító zsámolyok, hidraulikus emelőeszközök.  Igény szerint megoldást kínálunk az előzetes helyszíni felméréstől, a gépalap megtervezésén, kivitelezésén, gépsorok összeszerelésén át, egészen a gépsorról leguruló első mintadarab legyártásáig. A géptelepítési szolgáltatásokon túl megoldást kínálunk a legextrémebb emelési feladatok megtervezésére és végrehajtására, szállítási – csomagolási feladatok kivitelezésére, mindezt saját gép és eszközparkunk igénybevételével.

Velünk a nem várt helyzetekben is biztonságban érezheti magát. Egyedülálló felszereltségünk és diverzifikált portfóliónk lehetővé teszi, hogy fentieket költséghatékonyan, az erőforrások átcsoportosításával biztosítsuk jelenlegi és leendő megbízóink részére.

Vállalatunk elkötelezte magát az innovatív fejlesztések mellett, így a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk az emeléstechnikai feladatok elvégzésében, továbbá folyamatos IT fejlesztések segítségével biztosítjuk a leghatékonyabb megoldásokat, mindezt azért, hogy biztosítsuk partnereink folyamatos elégedettségét. Figyelembe véve a vállalat EBK politikáját, új zéró emissziós, elektromos Pick&Carry gépeket szerzett be, melynek elektromos meghajtása és nyomot nem hagyó kerekei lehetővé teszik a tiszta térben történő gépmozgatási feladatok végrehajtását, más eszközökkel nehezen vagy bontási munkálatok nélkül egyáltalán nem kivitelezhető szűk terekben egyaránt.

Rugalmasságunknak és gépparkunknak köszönhetően a legösszetettebb géptelepítési feladatokat is megoldjuk. Amennyiben fontos a minőségi munkavégzés, a reális és korrekt árképzés és a megbízható partneri kapcsolat, akkor jelenlegi és leendő megbízóink számára a legoptimálisabb választás a MEGAKRÁN Nyrt..

Minden esetben törekszünk rá, hogy minden emelési feladatot gyorsan és hatékonyan oldjuk meg. Ezt szolgálja legújabb eszközünk, a német Liebherr LTM 1450-8.1-es daruja is, amely 450 tonnás maximális teherbírásával, 131 méteres emelési magasságával és 100 méteres emelési távolságával képes maradéktalanul kiszolgálni az extrém igényeket, így szélesíti emeléstechnikai portfóliónkat.

Vállalatunk minden szükséges környezetvédelmi és munkabiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, melyek folyamatosan biztosítják a magas minőségű szolgáltatást.

Tevékenységeink Európa vezető digitális üzleti információszolgáltatója szerint AAA minősítésűek, emellett megfelelünk az ISO 9001:2015-ös nemzetközi szabványnak is, mely alapvető irányítási eszköz a minőségi szolgáltatás megteremtéséhez.

A MEGAKRÁN hazánkban egyedülálló módon 700 millió forintos felelősségbiztosítással rendelkezik, ez garanciát jelent bármilyen nem várt körülményből, problémából eredő hiba vagy kár fedezésére.

Soraink összefoglalásaként, kérjük engedjék meg, hogy megosszuk Önökkel társaságunk menedzsmentjének és vezetésének üzenetét:

A MEGAKRÁN a hazai emeléstechnikai szolgáltató szegmens egyedülállóan komplex szolgáltatást nyújtó vállalata. Tevékenységünket a legmagasabb szintű szaktudásra és innovációra építjük, alkalmazva a legmodernebb online felületeket és digitális eszközöket. Hiszünk a korrekt partnerségben és az átlátható céges működésben. Vállalatunk menedzsmentje mára igazi csapatként működik, akik elkötelezettek a szervezet folyamatos fejlesztése mellett és hisznek abban, hogy szolgáló és támogató vezetőként tudják kihozni munkatársaikból a legnagyobb teljesítményt. Hisszük, hogy munkánk eredményeként a MEGAKRÁN brand egyet jelent a megbízhatósággal, a legmagasabb szakmai minőséggel, a lehetetlen feladatok megoldásával és az elégedett partnerekkel.

Mint minden középvállalat esetén, számunkra is kiemelt feladat az intenzív növekedést és folyamatos eszközfejlesztést támogató, stabil pénzügyi háttér megteremtése, valamint a magas képzettségű és lojális munkaerő pótlása. Ennek érdekében folytatjuk vállalati vezetői és szakember utánpótlási képzési programjainkat, mert munkatársaink tudása és lojalitása adja a cég igazi értékét.

MEGAKRÁN Nyrt.

- Hirdetés -

NEW technology