Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Új ügyvezető a Porsche Hungaria élén

Forrás: Porsche Hungaria Kft.

A Porsche Holding Salzburg (PHS) ügyvezetésének döntése értelmében változások lépnek életbe a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. vezetésében. 2023 november 22-i hatállyal Wachtler Tamás lesz a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. új értékesítési- és marketing területekért felelős ügyvezető igazgatója.

A PHS ügyvezetése november 22-től Wachtler Tamást nevezte ki a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatójává, aki Brigitte Auernigg mellett tagja lesz a Porsche Hungaria Kft. Management Board-jának. Ezzel a változással teljessé vált a Porsche Hungaria Kft. ügyvezetése, és készen áll arra, hogy a legnagyobb magyarországi autóimportőrt egy fenntarthatóbb jövő felé vezesse ebben a piaci kihívásokkal teli időszakban.

- Hirdetés -

Wachtler Tamás a Porsche Hungaria értékesítési- és marketing területeiért lesz felelős. Brigitte Auernigg, aki 2023 júniusában csatlakozott a Porsche Hungariához, továbbra is a back office, a pénzügyi területek, az aftersales és a PCB Alkatrészközpont felelőse marad.

Wachtler Tamás 44 éves és több, mint 22 éves széles körű, értékes tapasztalattal rendelkezik az autóiparban. Wachtler úr különböző értékesítési és marketing pozíciókban dolgozott itthon, mindemellett fontos nemzetközi szakmai tapasztalattal is rendelkezik. 2016 óta volt a Renault Csoport magyarországi ügyvezető igazgatója. Legutóbbi feladata a BYD hazai irányítása volt az AutoWallis-nál, ideértve a márka magyarországi bevezetését is.

Wachtler úr szavai a kinevezése után: “Nagy örömmel csatlakozom a Porsche Hungaria csapatához, mint ügyvezető igazgató, kétségkívül ez az egyik legizgalmasabb munka ebben a szakmában. Korszakváltó és dinamikus időket élünk az iparágban, alig várom, hogy megismerjem az új kollégáimat, és együttműködhessek a kiemelkedően erős kereskedői hálózattal, hogy közösen formáljuk a jövőnket még eredményesebbé.”

Porsche Hungaria Kft.

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology